Har du søgt efter ejendomsservice København? Vi har i vores ejendom fundet frem til at hyre et firma til at stå for vedligeholdelse og opsyn med vores ejendom. Vi er en ejerforening med 24 lejligheder fordelt på 3 opgange. Ejendommen er placeret rimelig centralt i København, og er et skønt og ret socialt fællesskab. Lidt som at bo i kartoffelrækkerne, bare i københavner lejligheder i et hyggeligt bolig kompleks.

Derfor valgte vi ejendomsservice København

Eftersom vi er en ejerbolig forening, så ejer vi hver især de lejligheder vi bor i, og altså dermed også et stykke af fællesarealerne, som gård, forhave og opgang. Det betyder at vi skal blive enige om hvordan vi holder disse fællesarealer. Vi er alle enige om at vi gerne vil have at både trappe opgang og udendørs arealer fremstår rent og præsentabelt. Næste udfordring er så hvordan vi holder det sådan, og her er det vi har valgt at gå efter ejendomsservice København. Vi har simpelthen hyret et firma til det. Det er nu ikke ualmindeligt, men mange andels- eller ejerbolig foreninger vælger at dele opgaverne op mellem sig indbyrdes.

Det vil sige at man tager tjanser og har dage hvor man vasker trappe, vander have, plukker ukrudt og fejer foran bygningen. Det er i og for sig også en fin løsning. Udfordringen er bare at alle skal være med på den, og det kan være svært når folk har arbejde ved siden. Flere argumenter i vores bygning byggede også på at folk ikke havde valgt at bo i lejlighed for at skulle vedligeholde det ene og det andet. Så kunne de lige så godt være flyttet ind i et ældre hus. Det kan jeg sagtens sætte mig ind i, men uanset hvilke grundlag folk har haft for ikke at udføre opgaverne selv, så er vi i hvert fald i fællesskab kommet frem til at hyre ejendomsservice København.

Har vist sig at være pengene værd

Det har selvfølgelig betydet at vi har skulle kaste nogle penge efter det. Dog er beløbet ikke så slemt når vi er så mange husstande til at betale udgifterne. Vi er vist rimelig enige om i ejendommen at pengene er givet godt ud på ejendomsserive København. Vi sparer jo netop selv tiden på det, som vi så kan bruge på noget andet. Og så er det nu meget rart ikke at skulle ud og vaske trappe eller tømme storskrald kl. 6 om morgenen inden man smutter på arbejde.