GuideKbh er en blog for den urbane københavner, som søger skæve og utraditionelle events og anbefalinger i hovedstaden. Rundetårnet og kanalrundfarterne kan køre i ring, mens impulsive events og andre spontane oplevelser muligvis kun byder sig én gang. Det er bloggens bestræbelse at tippe om de muligheder, der byder sig i Danmarks kulturmekka.

Foruden at luge undergrunden for spontane events, bibeholder bloggen et fokus på gadeplan, og du vil løbende blive guidet til byens små oaser samt mere kommercielle fristelser. Alt fra musik til mode kan finde vej til siden, så længe stoffet flugter med et nøgleord som ungdomskultur. Bloggen eksisterer nemlig udelukkende på det grundlag, at kommunikationen er ung til unge, og at formidlingen er i øjenhøjde. Det betyder også, at hvis du, kære læser, har hørt om et eller andet fedt event, skal du være mere end velkommen til at byde ind.

Jeg håber, at du ved hjælp af bloggen kan få inspiration til at komme rundt i Københavns kroge og opleve den palet af kulturelle muligheder, der hele tiden forandrer sig.