I dag hvor vi skal sortere så meget som vi skal, kan der godt være ekstra brug for afhentning af affald. Det er hvad enten det er hos privat eller erhverv. Som privat har du måske særligt meget haveaffald på denne årstid, som du gerne vil af med. Hvis du sidder som erhvervsdrivende, vil du måske gerne af med nogle kontormøbler eller andet stort affald.

Afhentning af affald lige på adressen

Er du allerede træt af de ’nye’ regler med alt det som skal sorteres? Selvom det er positivt for miljøet at vi i Danmark er så gode til at sorterere affald, kan det alligevel godt virke omfattende med alle de forskellige kategorier vi skal sortere vores affald i. Det er de færreste som ønsker at have 5-6 containere stående til afhentning af affald. Det kan være irriterende at have så meget affald stående som ikke bliver hentet, fordi det tager tid at fylde containerne med special affald op.

Vi er nok også mange der kender til det med ikke lige at få kørt over på genbrugspladsen med vores elektronik affald, møbler der skal smides ud osv. Ofte ender det med at stå og fylde derhjemme, eller på arbejdspladsen for den sags skyld, i alt for lang tid. Det kan være svært lige at få prioriteret ind at få kørt det på genbrugs stationen. Det kræver jo en bil og også ofte en trailer. Derfor kan det være en god løsning at bestille afhentning af affald. Det kan du sådan set gøre med meget forskelligt affald, men det er tit det mere specielle affald vi ikke lige får skilt os af med.

Få ryddet ud én gang for alle

Hvad enten det er arbejdspladsen der trænger til en grundig oprydning af møbler, elektronik og andet som ikke længere bliver brugt, så kan det godt betale sig at få ryddet ud én gang for alle. På den måde behøver I måske kun en enkelt gangs afhentning af affald, og pludselig får I meget mere plads. Det kan også være I ønsker en fast afhentning af bestemt affald. Det kan jo sådan set være både derhjemme og i virksomheden.

Skraldebilen.dk henter affald både i København og udenfor. Deres erhvervskunder tæller blandt andre Flying Tiger og 7Elleven. Butikker har ofte ikke en masse plads til at have affald liggende ret længe ad gangen. De modtager måske varer på daglig basis, og på den måde kan der hurtigt hobe sig papkasser op i bunkevis. Netop derfor er det en fordel at arrangere afhentning af affald når det passer dig.