Naturen er smuk, og der er intet skønnere end at lukke vinduet op til fuglesang i trætoppene. Men nogle gange tager naturen overhånd, og høje træer kan være generende eller direkte farlige i tilfælde af storm. Søger du efter ”træfældning København”? Læs med her, og bliv klogere på, hvordan du får fjernet træet i baghaven sikkert og effektivt.

Derfor skal professionelle fælde dit træ

Det kan være en stor opgave at fælde et træ. Særligt hvis træet er højt og placeret på villaveje eller andre steder, hvor man skal være forsigtig. Derfor er det vigtigt at tage højde for diverse risici og sørge for at træfældningen sker under sikrede forhold. Det gælder både for dem, der skal udføre arbejdet, men også omgivelserne. Et træ, der falder den forkerte vej, kan hurtigt gøre meget skade, og derfor er det vigtigt, at professionelle folk udfører arbejdet.

Træfældning København med størst mulig sikkerhed

3ned har stor erfaring med træfældning og sørger altid for den største sikkerhed, samtidig med at de tager hensyn til din have. Bl.a. kører deres maskiner med bredde dæk, så jorden ikke presses sammen og ødelægges, når de kører ind i haven. Træerne fældes fra toppen, og grenene hejses ned ved brug af avanceret rebudstyr og moderne teknikker. På den måde kan 3ned fjerne træer på selv meget begrænset plads.

Spar penge med bæredygtighed

Det fældede træ kan efterfølgende kløves til brænde eller laves til flis. Dermed kan træet hurtigt skaffes af vejen, så din have efterlades pæn og ren. Flis kan bruges til fjernvarme, og brændet kan sælges til videre brug, hvis du ikke ønsker at beholde det. På den måde bliver træfældningen en bæredygtig forretning, som ikke kun er godt for miljøet, men også sparer dig penge. Som kunde betaler du nemlig kun for at få træet fældet og fjernet.

Hvad koster træfældning i København?

Prisen på træfældning i København varierer alt efter, hvor stort træet er, og hvor svært det er at fælde. Placeringen har stor betydning, da det kræver mere ekspertise og udstyr at fjerne et stort træ på en smal villavej end et lille birketræ i baghaven. På 3neds hjemmeside har du mulighed for at beregne et prisoverslag med deres prisberegner. På den måde kan du få et overblik over, hvad det vil koste, inden du kontakter firmaet.

Når du nu alligevel er ved at gøre bolig og have i stand  – hvad så med at friske huset op indefra? Tjek dette indlæg om gardinbussen.