Det kan være lidt af en jungle, når du skal ud og finde gardiner som passer til lige dine vinduer og til din smag. Vi har nok alle prøvet den ‘nemme’ løsning med at hive noget med hjem fra Ikea, som ‘sikkert’ passer, for så at finde ud af at det gjorde det ikke. Så blev den nemme løsning lige pludselig en smule mere besværlig og bekostelig, end først antaget. Vi har opdaget et ret enkelt, men genialt koncept. Nemlig en gardinbus! Vil du gerne have de helt rigtige gardiner til dine vinduer, men også gerne slippe for tiden og besværet, ved at skulle afsted og finde dem? Så læs med i indlægget her.

Shop gardiner hjemme hos dig selv

Du husker måske gardinbussen og brillebussen fra nogle år tilbage, hvor det var det helt store blandt især ældre. I dag er det blevet ganske populært blandt unge familier. Folk i dag har simpelthen en anden prioritering af tid, som gør at de har brug for nemme løsninger, når det kommer til at købe både tøj, mad og ting til hjemmet. Gardinbussen gør indkøb af gardiner og solafskærmning let for dig, da de kommer lige til din dør.

Du kan sammenligne konceptet lidt med online shopping med fordele. Online shopping foretager vi fordi det er nemt, og vi kan købe det vi har brug for, hjemme fra stuen. Det samme kan du hos Gardinbussen. Den kommer hjem til dig, hvor du ganske gratis og uforpligtende, kan se og mærke på de forskellige gardinprøver, samt få vejledning i mål og opsætning. Her har du altså muligheden for at prøve produktet inden du køber. Ganske som i en fysisk butik.

Showroom nær København

Foretrækker du et mere uformelt besøg end at en gardinbus kommer til dig, så kan du med fordel besøge et af deres showrooms. Er du bosiddende her i Københavns området, så er det oplagt at besøge deres showroom i Rødovre, hvor du også kan se og mærke på gardinprøverne.