I dag er vi så heldige at have et gæsteindlæg på bloggen. Det skal nemlig handle om orgasme, og hvem bedre til at tale om det, end en professionel inden for området? For nogle kan det være svært at få den forløsning. For andre kan det være de gerne vil blive bedre til at opnå en endnu bedre orgasme.

Er du træt af missionæren?

De fleste af os kender nok til at gå lidt død i sexlivet i parforholdet. Der er tørke perioder, og så er der perioder med hurtig sex inden sengetid. Missionæren er så nem, og så ved vi hvad det handler om. Der kan altså bare godt gå hen og blive lidt for meget leverpostej over sexlivet en gang i mellem. Læs mere her.

Når man er i et forhold er det vigtigt at gøre noget for at bevare gnisten. Det kan betyde at prøve nye stillinger, måske prøve forskelligt sexlegetøj, nyt lingerie og lignende. Hvis der går for meget hverdag i den, kan det hurtigt resultere i at det bliver sværere at tænde på hinanden. For hvor blev romantikken, ilden og det intime lige af?

Sådan får du den bedste orgasme

Noget af det vigtigste når du gerne vil opnå en orgasme, er at du kender din krop. Kender din egen anatomi. Hvor sidder g-punktet, klitoris osv. Når du selv ved hvordan du bedst bliver tilfredsstillet, er det nemlig også nemmere for din partne at finde ud af. Du kan sagtens guide ham eller hende på en kærlig måde under sex.

Har I helt styr på det med orgasmer, så kan I tage den skridtet længere og arbejde på at få den tantriske orgasme. Det er en helt speciel dejlig følelse for begge parter når det sker. Det kan være lidt en form for eksplosions orgasme, som cirkulerer ikke kun i kønsorganerne, men rundt i hele kroppen, for til sidst at eksplodere i endnu mere nydelse.

Brug dine kilder

Det kan godt betale sig at undersøge mere omkring sex og orgasme online. Der findes masser af video guides og artikler. Vær heller ikke bleg for at bringer emnet på banen i en god vennekreds. Der kan sagtens gå lidt ‘Sex and the city’ i den, når har nogle tætte venner, du kan tale med om sådanne ting. Sex opg orgasme er en helt naturlig del af de flestes hverdag, så dine venner har måske selv nogle oplevelser og erfaringer de vil dele med dig.