Hej bloggen. I dag skal vi tale om parterapi i Roskilde, et sted jeg har fundet, som hedder Polonius. De er super dygtige her, og derfor tænkte jeg i dag, at jeg ville tippe jer om deres service, som blandt andet arbejder med NLP. Læs med og bliv meget klogere!

Polonius parterapi i Roskilde

Det er som sagt hos Polonius, at jeg har fundet ultimative parterapi i Roskilde. Det er et sted, som har mange forskellige behandlingsformer og kurser. Det er ikke kun parterapi, som der behandles her i Roskilde. Der er også mange andre issues, som bliver behandlet blandt andet med NLP. NLP er for eksempel også noget, som Medina taler højt og positivt omkring. Det er reddet hende fra at ryge helt ned i kuldkælderen. Da jeg hørte hende tale om det, lavede jeg faktisk straks en Googlesøgning, for at læse mere omkring det. NLP er en behandlingsform, som arbejder med at forbedre kommunikations- og formidlingsevner. NLP står for Neuro Lingvistisk Psykologi. Ved at arbejde med kommunikation og formidling, får du med tiden fat i din egen indre styrke igen, og du kan nu bevæge dig væk fra gamle undskyldninger, og andre ting som holder dig tilbage i livet. Du vil begynde at sætte realistiske mål og skabe nye resultater – resultater, som virkelig er med til at opfylde dine mål.

NLP og parterapi

I parterapien kan NLP være en lige så stor hjælp, som den kan for individet. I et forhold handler det nemlig i stor grad om kommunikation, og jo bedre den er, jo bedre vil et forhold fungere. Hvis man er åben og ærlig omkring sine behov, bekymringer, ting der gør en sur eller ked af det, og at man virkelig er god til at fortælle sin partner disse ting på en konstruktiv måde, så ses det også at parret er meget mere enige om livets vejs. Denne parterapi i Roskilde kan hjælpe på uenigheder indenfor børneopdragelse, efter utroskab, jalousi, håndtering af skænderier eller uenigheder, fællesskabsfølelse, at få gnisten i forholdet tilbage og mange andre ting. Det er ofte sådan, at man har sat sig fast i rutiner og går rundt om den varme grød istedet for at tage hul på de ting, som gør ondt hos hinanden. I parterapi vil I tale om kommunikation, kærlighedssprog og meget mere. I vil opleve at blive klogere på hinanden, når I går fra Polonius.

Læs mere på bloggen lige her.