Hej alle sammen! I dag skal vi tale om statiske beregninger. Ved du hvad det handler om? Hvis ikke, så skal du klart læse med her på bloggen i dag. Det handler om nybygning eller renovering af huse. Er det noget, du drømmer om? Læs med og lær mere her på bloggen i dag. 

Statiske beregninger hjælper dig i byggeprocessen

Det skal som sagt handle om statiske beregninger i dag her på bloggen. Disse er nogle man laver, for at sikre sig, at det hus, som man er igang med at renovere ikke falder sammen. Det kan også være fore at sikre, at det hus, som man er ved at bygge, kan holde sig oppe med de vægge, som man planlægger indeni. Hvis du for eksempel gerne vil rive væggen ned mellem køkken og stue, så du kan få et mere åben arrangement, så må du først sikre dig, at væggen ikke er bærende. Dette sikrer du dig med statiske beregninger. Disse beregninger skal også laves rent lovmæssigt, for at sikre at huset overholder kravene i bygningsreglementet. De skal derfor udføres ved ny- og tilbygning en varmetabsberegning eller energiberegning. Læs med her på bloggen i dag, hvor vi nu skal tale om, hvem der kan udføre disse beregninger for dig.

Få leveret en rapport.

Når du skal finde et firma, som kan lave de statiske beregninger for dig, så skal du sørge for at finde et firma, som kan forklare deres udregninger til dig. Det skal være sådan, at DU kan forstå det. Det er jo dit hus. Det firma, som det handler om i dag er super dygtige til at forklare alle tallene og udtrykkene til deres kunder. De kommer ud til dig, udfører deres statiske beregninger. Så tager de ellers tilbage på kontoret og udvikler en rapport med alle tallene, som I sammen gennemgår. Denne rapport er super nem at forstå. Alle tallene og udregningerne er forklaret, så den almindelige kunde, som ikke er i branchen, kan forstå det. Hvis du har nogle spørgsmål, så svarer eksperten også meget gerne på disse. Det hele er til, for at din bygning er lovlig, og så du kan finde ud af, om du kan udføre dine drømme. Kan du få det åbne arrangement, som du drømmer om? Eller skal I finde på en anden løsning?

Jeg håber, at du har lært noget på bloggen i dag. Læs mere her.