Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal det handle om betonfliser. Har du overvejet at få sådanne fliser i din have? Det er en type at fliser, som kan dresse enhver have op. De kan også bruges i garagen, som sti rundt om huset eller måske til at være support ved et bålsted. 

Hvem laver betonfliser?

I dag skal det som sagt handle om betonfliser her på bloggen – læs mere her. Det er en type fliser, som kan bruges til rigtig mange forskellige ting udenfor. Både som terasse, bålsted, garage, sti eller noget helt femte. Den virksomhed, som det skal handle om i dag har været her igennem tre generationer. De har en fabrik i Farum, hvorfra de i mere end 50 år, har produceret betonfliser i god kvalitet. Det er stadig den samme gode kvalitet, som deres kunder kender, de sælger i dag. De sælger de helt almindelige grå fliser, som man måske først tænker på, når nogen siger betonfliser. Men de har også farvede betonfliser. Derudover sælger de Gammelgårdssten, som du måske også kender fra navnene herregårdssten eller holmegårdssten. Kært barn har mange navne. Og så er der deres Borgsten. Dette er blot nogle af de sten, som du kan købe hos dem i Farum. De har en hel inspirationshave indenfor i deres butik, hvor du kan kigge på alle deres betonfliser og andre varianter af fliser for at få inspiration. Derudover har de en have, som er åben 24/7, som du også kan kigge i og se hvilke løsninger, der er mulige. Måske løsninger du ender med selv at ville have derhjemme.

Stolte af deres produkt

Hos dette firma er de stolte af deres produkt. Deres betonfliser er udviklet til den højeste kvalitet. Deres kunder ved, hvor høj en standard de fører, og det er også derfor, at de nu har været i business i mere end 50 år. De er stolte af deres produkt, og det er nok også det som gør, at de kan blive ved med at levere så flot kvalitet og mange varianter af fliser. Hvis du har lyst til at få inspiration hjem til din stue, så kan du bestille deres katalog inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Heri kan du også se alle de varianter af sten, som de sælger.

Du kan også læse meget mere her på bloggen omkring bolig. Ha’ en rigtig dejlig dag og tak fordi du læste med.