I forbindelse med et større virksomhedsarrangement, fik jeg til opgave at undersøge eventbureauer i Københavnsområdet. Gennem diverse kanaler, forsøgte jeg at finde frem til det eventbureau i København som bedst muligt kunne servicere vores behov – hvilket er en opgave der er nemmere sagt end gjort, da der er mange af dem. Som følge af en reference fra en kollega, valgte vi at kontakte firmaet Nordic Event.

Nordic Event – Et Eventbureau i København

Min kontaktperson hos Nordic Event introducerede mig for deres virksomhed, samt nogle af de projekter som de før havde afviklet. Dette gav også samtidigt inspiration til hvilke ting der kunne være interessante at inkorporere til vores eget arrangement. Førstehåndsindtrykket hos virksomheden var imødekommende og professionelt, hvilket var skyld i at vi valgte at hyre bureauet til vores arrangement.

Et eventbureau i København der kan det hele

Som virksomhed ønskede vi at skabe et arrangement der både gjorde os mere kompetente professionelt, men også skabte mulighed for skabelsen af sociale bånd på tværs af virksomheden. Min kontaktperson hos Nordic Event, som desuden gjorde sit yderste for at skabe en god oplevelse for mine kollegaer og jeg, foreslog at afholde et heldagsarrangement der både bestod af konference og sommerfest. Selvom jeg var lidt skeptisk ift. tid og budget, stolede jeg på at Nordic Event nok skulle levere – hvilket jeg er enormt glad for.

Tag kursus i kommunikation og præsentationsteknik

At kunne slippe tøjlerne

Den største fordel ved Nordic Event, er muligheden for selv at styre sin involveringsgrad i planlægningen af begivenheden. Bureauet ønsker en professionel afvikling, hvilket betyder at koncept og kontekst selvfølgelig skal kommunikeres, men herefter kan man som virksomhed næsten slippe tøjlerne. Nordic Event sørgede for rammerne, eventplanlægningen samt afviklingen af vores event. Dette gjorde at alle vores medarbejdere blot skulle møde op og nyde hvad der var blevet planlagt, som blandt andet gjaldt god musik, catering og  fantastiske festlokaler.

I samarbejde med Nordic Event, har kommunikation været afgørende. Selvom jeg ikke håndterer detaljerne og det praktiske, er det vigtigt for mig at holde sig opdateret på planlægningsprocessen og uforudsete problemer. Selv efter afviklingen af arrangementet, satte Nordic Event et møde op, der havde til formål at evaluere vores oplevelse – på godt og ondt.

Ledelsen og de øvrige medarbejdere var i den grad imponerede over dagens begivenheder. Nordic Event tilbyder en lang række af forskellige arrangement typer, som jeg vil til enhver virksomhed der søger et eventbureau i København eller omegn.