Kender du foredragsholder Lars Klingert? Måske ikke, men til gengæld er vi næsten sikre på at du kender hans stemme. Lars Klingert har nemlig lagt stemme til flere reklamer, tegnefilm og børnebogs fortællinger. Han har en af Danmarks mest levende, genkendelige og karakteristiske stemmer, men bruger den ikke kun til kommercielle hensigter. Lars Klingert afholder nemlig både konflikthåndteringskursus, præsentationsteknik kursus og kursus i kommunikation.

 

Kursus i kommunikation til din virksomhed

 

Lars klingert er tidligere journalist, studievært og talelærer ved Danmarks Radio, og har gennem årene opbygget et solidt kendskab til hvordan vi kommunikerer ting ud. Det tager han ud og holder foredrag og kurser i, for både små og store forsamlinger. Han har bl.a. holdt kurser for ansatte ved Tivoli, KMD, TV2 med flere, og du eller din virksomhed kan blive de næste i rækken. Vil du gerne blive bedre til præsentationsteknikker, konflikthåndtering eller stresshåndtering, så er et præsentationsteknik kursus eller et kursus i kommunikation måske noget for dig eller dine ansatte.

 

Tag et konflikthåndteringskursus hos Lars Klingert  i København

 

Lars Klingerts virksomhed er placeret på Østerbro i København, ikke ret langt fra Københavns Experimentarium. Han tager dog gerne ud og holder sine foredrag og kurser på arbejdspladser eller i konferencelokaler rundt om i landet. Ønsker du selv at blive bedre til konflikthåndtering, eller er det en egenskab du mener dine medarbejdere bør mestre, så kontakt Lars Klingert og hør nærmere om et konflikthåndteringskursus. Lars Klingerts kurser er interaktive, hvilket vil sige at publikum er aktive deltagere. Dette er i sig selv en teknik, som Lars Klingert anvender for at metoder og teknikker indlæres bedre, og efterfølgende kan anvendes optimalt.

 

Er du nysgerrig på først at vide lidt mere om alle disse teknikker, som Lars Klingert bruger og taler om, så kan du med fordel købe hans bog, og læse dig frem til en masse gode pointer, inden du kaster dig ud i f.eks. hans præsentationsteknik kursus eller hans kursus i komminukation.