Hej alle sammen! Tak fordi I læser med her på bloggen i dag. Vi skal i dag tale om sociale medier her på bloggen i dag, hvor det skal handle om online markedsføring her på Facebook og andre medier. Dem som vi bruger timer på hver eneste dag. Læs med og lær mere.

Det skal ikke være besværligt, at lave online markedsføring på Facebook

Vi er alle sammen på sociale medier dag ud og dag ind. Vi bruger mange timer på det, og derfor er det også smart at annoncere derinde, hvis du har et firma. I dag skal vi som sagt tale om sociale medier, og nærmere bestemt markedsføring på Facebook. Det kan være svært at finde rundt i sociale medier, alle de nye trends, hvordan man fanger sine kunder og nye potentielle kunder, samt hvordan markedsføring gøres succesfuldt. Jeg har arbejdet med dette i mange år, og derfor synes jeg også, at jeg vil fortælle jer meget mere om det. Jeg har både Facebook og Instagram-profiler til min virksomhed, og det har jeg sådan at jeg kan fange folk på sociale medier, som ikke altid går direkte ind på min hjemmeside. Men hvorfor sociale medier? Det er så mange af dem, og hvordan finder man hoved og hale i dem? Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat, Pinterest… Oy. Lad os tage det fra én ende. Facebook er jo en virkelig populær platform hvor størstedelen af befolkningen er mellem 18-68år, og de fleste kigger flere gange om dagen på Facebook.

Instagram er også et rigtig godt medie at annoncere på

Nu talte vi lige om Facebook ovenfor, men det samme gælder faktisk Instagram, men her er målgruppen blog lidt yngre. Den yngre målgruppe reagerer på anderledes ting end den ældre gør. Derfor skal man være dygtig til at udnyttes enhver målgruppe. Tænk hvis dine potentielle kunder sidder lige der på facebook eller Instagram og scroller. Wupti, så er din annonce der, og de klikker sig ind og køber noget. Så har du en kunde mere. Hvis du har fået lyst til også at lave markedsføring på Facebook eller måske Pinterest eller nogle af de andre medier, som jeg har talt om i dag her på bloggen, så synes jeg virkelig, at du skal komme igang i dag. Der er ingen tid at spilde, og du kan fange mange flere kunder på den måde.

Du kan også læse meget mere lige her, hvis du har lyst.