Der er mange forskellige virksomheder i København. Fælles for dem alle er, at en god frokostordning er utrolig vigtigt. Det er nødvendigt for medarbejdere og ledelse at få en sund og næringsrig frokost. Dette har nemlig en stor indflydelse på effektiviteten af arbejdet og arbejdsmiljøet. En lækker frokostordning skaber glade medarbejdere og glade medarbejdere skaber gode resultater. Derfor bør I også vælge en sund og lækker frokostordning. Er jeres virksomhed beliggende i København? Så burde i prøve frokostordning i København gennem Nordic Catering.

Hvem er Nordic Catering?

Nordic Catering har mange års professionel erfaring efter sin start i år 2006. I dag leverer Nordic Catering dagligt 1400 kuverter ud af huset. Nordic Catering leverer både frokostordning i København og store dele af Sjælland fra deres base i Valby. Deres kundeservice står altid klar til at modtage jeres opkald. Hvis det handler om ekstra levering eller andre ting, så er de behjælpelige med dette. Nordic Catering tilbyder også en prøveuge. Det vil sige, at jeres virksomhed har mulighed for at prøve en uge gratis med Nordic Catering, som jeres frokostleverandør. På denne måde kan I smage og se om det er noget for jer.

Sund og lækker frokostordning i København

Nordic Catering tilbyder en sund og lækker frokostbuffet. Frokostbuffeten er planlagt og forberedt af de professionelle kokke. Frokostbuffeten er sammensat af sæsonens friske og energirige råvarer. Det er en solid frokost, som både giver plads til kødædere og veganere. Med frokostordningen får virksomhederne blandt andet en hjemmelavet varm ret med tilbehør og en frisk salatbar. Derudover også 2 forskellige blandede salater og hjemmerørt dressing. Dertil også 3 forskellige slags pålæg, friskbagt lyst- og mørkt brød. Hver tirsdag vil der være et udvalg af kiks og ost. Hver torsdag vil der være kage.

Motiverer og inspirerer

Det er vigtigt at have en god frokostordning på arbejdspladsen. En frokostordning kan nemlig være det positive afbræk på dagen. Derfor er frokosten også med til at gøre, at mange udfører resten af dagen med stor motivation. En god frokostordning er dermed også med til at øge effektiviteten i en virksomhed. Det er vigtigt for virksomheder at have effektive, glade og motiverede medarbejdere, da dette skaber resultater og langsigtede fordele. Derfor bør I prøve Nordic Catering, som er en af de bedste frokostleverandører på markedet. De er stolte af deres mad og med deres mange års erfaring tilbyder de sunde og lækre madvaner.

 

Står I og mangler de helt rigtige lokaler til firmafest i København? Så finder du dem i linket