Står du og mangler de helt rigtige lokaler til firmafest i København eller omegn? Er dine kriterier ‘god plads‘, ‘smukke omgivelser‘, ‘tæt på overnatnings muligheder‘, offentlig transport i gå afstand‘ og en lækker menu? Så er Marketenderiets lækre lokaler måske noget for dig og din virksomhed.

Marketenderiet har det hele

Hvis du bor eller arbejder i Københavns området, så er du måske stødt på Marketenderiet før. Måske du har været til et arrangement i deres lækre lokaler, eller måske du har set en af deres varevogne køre rundt i de Københavnske gader. Marketenderiet har nemlig travlt, specielt her op til jul, som er højsæsonen for fester.

Med en belliggenhed 10 minutters gang fra Valby station er Marketenderiet placeret ideelt til firma arrangementer og andre events. Det er nemt at komme til tog og bus, og så er indre København jo næsten lige om hjørnet. Selvom du har storbyen og alle overnatnings mulighederne tæt på, så er de rummelige lokaler stadig placeret i skønne naturfyldte omgivelser med fred og ro.

Rette lokaler til firmafest København

Lokalerne hos Marketenderiet er store og lyse med højt til loftet. Der er plads til op til 700 mennesker. Er I en mindre forsamling, kan det store areal nemt deles op i mindre lokaler. Der er desuden og plads til både band og DJ eller anden form for underholdning, hvis det ønskes.

Alt det tekniske udstyr skal I heller ikke bekymre jer om. Der er nemlig både projektorer, headset og mikrofoner som frit kan bruges til bestemte arrangementer. Og så er der selvfølgelig fri wi-fi. Selvom indendørs arealerne har alt det I skal bruge, så er udendørs området også hyggeligt indrettet. Her kan pauserne eller et par drinks nydes.

Også plads til andre events

Marketenderiet kan huse mange forskellige former for firmafester. Både julefrokoster, sommerfester og jubilæer er der plads til. Lokationen kan også bruges til produkt lanceringer, gallafester og mange andre typer af arrangementer. Det kan sågar være møder og konferencer, som skal afholdes i de skønne lokaler.

Desuden huser Marketenderiet deres eget inhouse catering, som kan stå for forplejning til jeres event, hvis I ønsker det. De serverer alt fra kildevand til kaviar, og tilpasser selvfølgelig menuen efter jeres ønsker og behov. Som I nok kan høre, så vil der altså dukke et hav af muligheder op, når I søger på ‘lokaler til firmafest København‘. I skal i hvert fald ikke være bange for ikke at få jeres ønsker om arrangement opfyldt, når I vælger Marketenderiet.