Alle boliger og ejendomme i Danmark har brug for et varmesystem. Det kan nemlig blive utroligt koldt, hvis en ejendom eller bolig ikke har en form for varmesystem. Hvis du har et gammelt varmesystem og en dyr varmeregning, bør du overveje en udskiftning. Dette kan nemlig både have en fordel for dig og klimaet. Hvorfor ikke spare penge på længere sigt med et nyt fjernvarmeanlæg og samtidig hjælpe miljøet?

Hvad er et fjernvarmeanlæg?

Et fjernvarmeanlæg er en form for varmesystem, som din bolig eller ejendom kan erhverve. Et nyt fjernvarmeanlæg er både godt for ude- og indeklimaet. Ældre fjernvarmeanlæg er ikke nær så effektive og energibesparende som de moderne fjernvarmeanlæg. Desuden koster de ældre også mere i drift. Et moderne fjernvarmeanlæg fra Hedegaard VVS vil være fremtidssikret og samtidig kræver det minimal vedligeholdelse.

Skån klimaet med et nyt fjernvarmeanlæg

Hvis du køber et nyt fjernvarmeanlæg får du mange fordele. Der er både mange penge at spare for dig, men du skåner fakstisk også klimaet. Fjernvarme er blandt de mest CO2 neutrale måder at opvarme en bolig eller ejendom på. Derudover har fjernvarme hverken lugt- og støjgener. Ældre fjernvarmeanlæg kan være rigtig skadelige for klimaet, da de hverken er effektive eller energibesparende. Teknologisk Institut har lavet en del undersøgelser omkring dette. Resultaterne viser at der er fejl i installationen af gamle varmeanlæg i mere end 50% af danske hjem med fjernvarme. Dette kan hurtigt resultere i dyre varmeregninger og unødvendigt energitab.

Mere om Hedegaard VVS

Hedegaard VVS har mere en 10 års erfaring med fjernvarmeanlæg. Hedegaard VVS arbejder både med private kunder og erhvervskunder. Dette betyder at deres eksperter både kan installere fjernvarmeanlæg i private boliger og større erhvervsejendomme. Udover et nyt kvalitets fjernvarmeanlæg yder Hedegaard VVS også høj service. Derfor har Hedegaard VVS også mulighed for at servicere dit gamle fjernvarmeanlæg, hvis du ikke har råd til et nyt. Derudover giver de også sparring og rådgivning vedrørende varmebudget og pengebesparing. Hvis du overvejer at få skiftet dit gamle fjernvarmeanlæg ud med et nyt, så kontakt Hedegaard VVS allerede i dag. Hvis du har andre VVS problemer kan du med fordel også kontakte Hedegaard VVS, da de også laver en del flere opgaver for kunder.

 

Er du også blevet udsat for vandalisme i form af graffiti? Så fortvivl ikke! Der er nemlig en del løsninger på dette. En af løsningerne er blandt andet graffitirens, som kan bestilles gennem Ren-Agenterne, som er placeret i Københavnsområdet.