Kunst findes i mange former og kvaliteter, og det gælder også gadekunsten. Det er dog langt fra altid, at graffitikunsten er vellykket og alt for ofte, at den laves uden samtykke. Derfor bør du kende til Ren-Agenterne, der kan udføre graffitirens for dig, næste gang din ejendom bliver vandaliseret.

Sådan fjerner man graffiti

Det kan være svært at fjerne graffiti, hvis du ikke har de rigtige midler. Graffitimaling er nemlig ofte nogle skrappe sager, som er beregnet til at sidde godt og længe på overfladen. Har du først én gang prøvet at fjerne graffiti selv, vil du sikkert kunne nikke genkendende til, at det er en møjsommelig affære. Derfor kan det i langt de fleste tilfælde godt betale sig at få udført professionel graffitirens.

Professionel graffitirens med effektive midler

Virksomheden Ren-Agenterne udfører mange forskellige opgaver inden for rengøring og ejendomsservice, herunder hurtig og effektiv graffitirens – helt bogstaveligt talt. De kører nemlig ud inden for 24 timer og benytter altid opdaterede metoder, der tager hensyn til både bygningen og miljøet. Med årlige kurser inden for graffitirens bestræber Ren-Agenterne sig på at være nogle af de bedste i branchen. Med deres moderne udstyr og brede ekspertviden kan de fjerne graffiti fra stort set alle overflader – ja endda fra biler.

Hvem kan bestille graffitirens?

Graffitimagerne skelner ikke altid mellem offentlige bygninger og private ejendomme. Derfor gør Ren-Agenterne det heller ikke. De udfører graffitirens for både offentlige institutioner og privatpersoner, og indgår også gerne i samarbejde med boligforeninger og forsikringsselskaber. Alle skal have mulighed for at bestemme over deres egen bygning, herunder hvad der skal stå på den – og ikke stå. Står du med uønsket graffiti, kan du roligt ringe til Ren-Agenterne. De kører ud til stort set alle typer kunder på Amager og i København.

Voksbehandling og coating letter jobbet

Nogle områder er mere udsatte end andre, når det kommer til graffiti. Så kan det virke som et endeløst arbejde at fjerne graffitien, men der er faktisk en løsning. Ren-Agenterne kan nemlig overfladebehandle din bygning med voks eller såkaldt coating. Skulle bygningen blive sprayet til igen, er det meget nemmere at fjerne graffitien derefter. Den mest langtidsholdbare løsning er at bruge coating, der tåler op til 250 afrensninger. Til sammenligning bliver voksbehandlingen vasket af ved næste graffitirens. Begge behandlinger er miljøvenlige og en god løsning for dig, der ønsker at slippe af med graffiti på din ejendom.