Når det kommer til livet er det indre arbejde altid den største udfordring. Men det allervigtigste er, hvordan du har det med dig selv. Dette forhold skabes over tid og kræver intens men værdifuld introspektion. Rejsen er det hele værd, og den bliver lettere og sjovere, når du begynder at forstå dit indre selv. NLP Roskilde hjælper dig med at finde vejen frem gennem nye vinkler og muligheder. Når dit forløb er forbi, vil du forhåbentlig have opdaget, hvor du vil hen og hvordan du kommer dertil. Læs med for at lære mere.

Hvad står ”NLP” i ”NLP Roskilde” for?

Du undrer dig sikkert over, hvad ”NLP” i ”NLP Roskilde” står for. Det står for Neuro Lingvistisk Psykologi. Historien fortæller, at NLP stammer fra studier og teorier om, hvordan velfungerende personer opfører sig. Filosofien er bygget på ideén om, at vi kan lære at være velfungerende personer ved at observere hvordan velfungerende personer opfører sig.

Bedre kommunikation med NLP Roskilde

NLP er en pragmatisk form for psykologi, der anvender en række simple men kraftfulde metoder. Hos NLP Roskilde vil du bl.a. arbejde med målsætning, kommunikation, vækst og forandring.

Du vil opleve, at dine evner til at forstå dine egne følelser vil udvikle sig. Samtidigt vil du bedre lære dine intentioner og mål at kende. Sådan vil du blive bevidst om dine tanker og lære hvordan du bedst styrer dem. Gennem din rejse vil du finde dig selv i hårde situationer, og det vil være udfordrende at finde vejen. Hensigt er altafgørende. At lære dig selv at kende er den bedste måde at sørge for, at du når dine mål. Derfor er det vigtigt at du lærer at kommunikere med alle omkring dig – inklusivt dig selv. Og det kan du lære hos NLP Roskilde.

Ingen dømmes…

Et grundlæggende princip hos NLP Roskilde er, at ingen skal dømmes. Af ingen. Pointen med NLP er nemlig ikke, at der er noget galt med dig – tværtimod. Pointen er, at hjælpe dig med at skabe instruktionsmanualen på dig selv. Gennem forløbet hos NLP Roskilde, vil du tegne et detaljeret kort, som vil vise dig hvem du egentlig er. Dette kort vil du kunne bruge og opdatere resten af livet.

Hos NLP Roskilde har du altid et valg

Vi har alle sammen et valg. Altid. Det mener NLP Roskilde. De stiller spørgsmål og gør dig bevidst om, at du har et valg. Du får lov til at skifte spor, vælge en ny vej. Du har muligheden for at lære fra dine oplevelser og bruge den viden til at ændre dit liv. Det kræver bare, at du lærer at styrke din bevidsthed.

Kontakt NLP Roskilde for mere information.

Klik på linket, hvis du eller nogen som du kender snart skal holde et sabbatår.