Har du nogensinde stået i en situation, hvor liggende sygetransport var en nødvendighed? Det er der ikke mange der har, men det har jeg. I dag hører du om min oplevelse og hvad jeg kan anbefale dig, som har behov for liggende sygetransport.

Liggende sygetransport er hurtigt og sikkert

Liggende sygetransport bliver oftest benyttet, når der er sket et uheld. Når nogen er kommet til skade bruges der en ambulance. Dog kan der i nogle tilfælde, hvor der er sket mindre skade på personen, benyttes liggende sygetransport. Forskellen på denne transport og en ambulance er manglen på behandling under liggende sygetransport. Der vil stadig være professionelle reddere med i vognen, men der er ikke medicinsk udstyr til stede, som i en ambulance. Derfor bruges liggende sygetransport oftest til patienter, som ikke har brug for akut behandling. Det er dog vigtigt at understrege, at redderne altid er forberedt på at hjælpe patienten. Der er for eksempel en akutkuffert, som blandt andet indeholder en hjertestarter og ekstra ilt. På denne måde er det uddannede personale altid klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå komplikationer.

Min oplevelse

Dette afsnit vil handle om min oplevelse med liggende sygetransport. Det var i forbindelse med et besøg hos min mormor for et par måneder siden. Hun er oppe i alderen og runder snart 80 år. Jeg havde lovet min mormor at tage med hende til et tjek efter hendes hjerteoperation. Sygetransporten ringede på døren og personalet kom op på 2. sal for at hjælpe min mormor til hospitalet. Personalet var søde og rare og jeg fik en lille siddeplads bagi vognen hos min mormor. Det hele foregik nemt og overskueligt. Efter tjekket blev vi kørt tilbage af en anden vogn. Alt i alt var det en positiv oplevelse, hvor punktlighed, service og venlighed var i fokus.

Om DK Ambulancetjeneste

DK Ambulancetjeneste har venlige og kompetente reddere. Med det nyeste udstyr og veluddannede reddere kan de løse enhver opgave. DK Ambulancetjeneste er fleksible og patienten er altid i højsædet. Derudover dækker DK Ambulancetjeneste alle slags opfordringer, herunder arrangementer, events og privat personer. Få et individuelt tilbud, som vil sikre dig høj og personlig service.

 

Det er snart ved at blive vintertid. Det betyder, varme trøjer og varm kakao. Har du dog nogensinde tænkt over at få foretaget en blowerdoor test? På denne måde kan du sikre, at lejligheden eller huset ikke er utæt. Du vil også spare en del på varmeregningen! Læs mere om blowerdoor test i linket.