Jeg elsker at bo i København. Byen er vildt smuk, og der er altid noget nyt og spændende at opleve. Vinteren kan dog være hård, især når man er kuldskær som jeg. Derfor er jeg stor fan af alt, som kan hjælpe med at varme hjemmet. For nylig fik min kæreste og jeg lavet en blowerdoor test i vores lejlighed. Det ændrede på det hele. Ikke alene er vores hjem blevet varmere – vores varmeregning er blevet mindre! Læs med for at lære om blowerdoor testen er noget for dig.

Sådan kom vi frem til en blowerdoor test

I begyndelsen af sommeren flyttede min kæreste og jeg ind i en super skøn lejlighed midt i København. Vi elsker vores nye hjem, og har virkelig nydt det gode vejr. Vi er heldige nok til at have en stor altan, som er blevet vores yndlingssted i lejligheden. Hver dag har vi siddet i solen, og lejligheden virkede til at være dejlig varm. Jeg var specielt glad for det, da jeg har en tendens til at fryse – også om sommeren. Men så fandt vi desværre ud af, at lejligheden kun var varm fordi vejret var godt.

Efter et par måneder i lejligheden begyndte jeg at sove med en lille jakke på. Jeg tænkte ikke så meget over det, men så lagde jeg mærke til, at min kæreste gjorde det samme. Det var ret mærkeligt da han typen som altid er varm – hvilket er en af min yndlingsting ved ham. Jeg spurgt ham, om han også frøs og der gik det op for os, at måske var der noget galt med lejligheden. Vi tjekkede hvert vindue og hver dør og opdagede, at der kom kold luft ind selvom alt var lukket. Den eneste løsning vi kunne finde på var at google problemet. Sådan fandt vi frem til en blowerdoor test.

Blowerdoor testen virkede endnu bedre end vi havde håbet på!

Jeg må indrømme, at jeg ikke er så klog på, hvordan en blowerdoor test udføres. Jeg kan kun fortælle, hvad den gjorde for os. Min kæreste og jeg googlede os frem til TE Danmark, som er et firma der specialiserer sig i bl.a. blowerdoor test. Alle vi var i kontakt med var meget flinke og dygtige, og vi fik straks aftalt en tid til at få lavet testen.

Resultatet var langt bedre end min kæreste og jeg havde regnet med. Vores håb var, at de ville kunne finde en måde at gøre vinteren varmere og mere hyggelig for os. Vi havde ikke engang drømt om, at en blowerdoor test også ville kunne spare os en masse penge på varmeregningen!

Drømmer du også om en varmere vinter? Skynd dig at klikke på linket for at lære mere om, hvad en blowerdoor test går ud på.

Skal din bil også forberedes til vinteren? Find din undervognsbehandling pris allerede i dag!