”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” er de tre berømte gyldne regler inden for ejendomsbranchen. Samme gør sig også gældende, når det kommer til at finde det perfekte konceferencelokale til din virksomhed. I hjertet af Valby udfylder Marketenderiet kriteriet – og mange flere. Læs videre for at lære mere om, hvad de har at byde på.

Det ideelle konceferencelokale

Hvad overvejer du, når du skal holde en konference på vegne af dit firma? Er det beliggenheden, indretningen, AV-mulighederne, som er vigtigst? Måske er det størrelsen af det konferencelokale, der skal lejes, som du først tænker på. Uanset hvad du går og forestiller dig, har Marketenderiet sikkert de ideelle løsninger til dig og dine gæster.

En konceferencelokale i hjerte af Valby.

Som sagt ligger Marketenderiet i Valby, tæt ved både togstationen og et af Københavns mest trendy og hyggelige caféområder. Du kan være sikker på, at alle dine gæster vil kunne finde vej, lige meget hvor de kommer fra. Og de vil alle sammen kunne nyde de smukke omgivelser, samt selve lokalet.

Et konceferencelokale – et hav af muligheder

Hos Marketenderiet er alt muligt. Det fungerer sådan, at du sagtens kan holde både små og store konferencer alt efter dine ønsker. Der er nemlig flere muligheder, når det kommer til indretning, og der er plads til op til 700 gæster. Du kan for eksempel bruge pladsen som et bredt konceferencelokale, eller dele rummet op i mindre dele. En populær løsning er at skabe flere parallelle spor – kun fantasien sætter grænser!

Du kan regne med støtte og vejledning fra Marketenderiets dygtige medarbejdere. De er altid klar til at hjælpe dig med at vælge de meste optimale løsninger til dit event. Faktisk kan du altid bruge en af deres færdige konferencepakker. Du er selvfølgelig velkommen til at komme med dine egne koncepter og ideer. Du skal bare vide, at muligheden for at få gode råd fra erfarne konsulenter altid er åben.

Hvad med AV-udstyr og wi-fi?

Marketenderiet byder på alt, som et fantastisk event bør have. Derfor får du fri adgang til AV-udstyr, som du kan benytte til præsentationer, musikalske gæster, osv. Der er for eksempel trådløse mikrofoner, højttalersystem, grundbelysning m.m. Dit konceferencelokale kommer selvfølgelig også med wi-fi.

Et konceferencelokale med AV-udstyr.

Forplejning på alle niveauer…

Takket været Marketenderiets in-house-catering kan du forkæle dine gæster med lækker mad og drikkevarer. Det findes i flere forskellige prisklasser – du vælger selv, hvad der bedst passer lejligheden.

Skynd dig at klikke på linket for at leje det perfekte konceferencelokale!

Skal dit firma til at flytte? Hvad koster en flytning?