Er du også en af de personer, som leder efter svaret på spørgsmålet: Hvad koster en flytning i dansk erhvervsliv? Afhængigt af, hvor meget der skal flyttes, er det en god idé at hyre et professionelt flyttefirma. Et flyttefirma kan ordne din flytning uden, at du skal løfte en finger. Partner & Co. har specialiseret sig i mange typer af flytninger og de er især eksperter i erhvervs- og firmaflytninger.

Hvad koster en flytning hos Partner & Co.?

Prissætningen hos Partner & Co. bliver altid tilpasset efter den konkrete flytteopgave, da hver flytning er unik. Deres prissætning afhænger blandt andet af adgangsforhold, tidsplanen m.m. Partner & Co. kan enten give dig et fast tilbud eller løse opgaven på timetakst. Det er helt op til dig og dit behov. Det er endda muligt for dig at leje en flyttekonsulent hos Partner & Co. De erfarne flyttekonsulenter styrker overblikket af flytningen og støtter projektstyringen. Du kan også selv stå for planlægningen af flytningen, hvor flyttefirmaet kun varetager den fysiske flytning.

Flytning og opmagasinering

Ofte ved en erhvervs- og firmaflytning skal ting opmagasineres. Det kan også være, at du har brug for at frigøre lagerplads. I øjeblikket har Partner & Co. plads til opmagasinering. De kan tilbyde en særlig pris, hvis din virksomhed befinder sig i Stor København. Prisen vil inkludere transporten til lagerhotellet og lejen af opmagasineringspladsen. Det er muligt at beregne en cirkapris på dette på deres hjemmeside. Det eneste du skal gøre er at indsætte få oplysninger om mængder og tid.

Hvad koster en flytning i erhvervslivet

Mere information om Partner & Co.

Partner & Co. er et flyttefirma med mange års erfaring. Flyttefirmaet varetager både store og mindre erhvervsflytninger, såvel som for både offentlige og private virksomheder. Partner & Co. sørger for det hele. Herunder nedpakning og udpakning samt montering af IT. Derudover også opkobling af skriveborde, samling af møbler og m.m. Du kan nemt overlade flytningen til Partner & Co. og føle dig helt tryg. Partner & Co. har tonsvis af erfaring, specielle teknikker og optimal pakkemateriale.

Har du overvejet at flexlease din firmabil? Læs meget mere om flexleasing her.