Roadtrips er langt sjovere med flexleasing

“Vil du ud at køre i min nye bil?” Det spurgte min far, med et stort smil på læberne. “Du kan godt lide gult, ikke også?” Jeg siger aldrig nej til et lille roadtrip i København men jeg må indrømme, at jeg slet ikke forventede, hvad der så skete bagefter. Parkeret lige udenfor min lejlighed var en bil, der lignede noget fra filmen The Fast and the Furious. Min far stod foran den, og han så gladere ud end jeg havde set ham i lang tid. “Skal du bare stå der og kigge, eller tager du med på en lille biltur?” Jeg skyndte mig ind i bilen og håbede på, at min far ville lade mig køre den. Bilen var simpelthen så vild og lækker! Mens jeg gik til min fars super seje gul bil, kunne jeg ikke lade være med at undre mig om, hvordan i alverden havde han formået at købe sådan en bil. “Har du røvet en bank, far?” Han grinte og sagde bare: “Det hedder flexleasing.”

Hvorfor købe bil når man kan flexlease?

“Flex-hvad-for-noget, far?” Jeg anede ikke, hvad han snakkede om, men jeg begyndte med det samme at undre mig om jeg måske også kunne skaffe mig sådan en sej bil. Jeg kunne allerede forestille mig hvordan det ville være, at køre gennem Københavns smukke veje om sommeren i min drømmebil.

Flexleasing giver mulighed for at køre drømmebilen

“Flexleasing, søde.” Så forklarede han en hel masse ting, som jeg ikke helt forstod. Noget med, at det er meget dyrt at købe biler i Danmark, blandt andet fordi, man skal betale det hvide ude af øjnene for en registreringsafgift. Så snakkede han også om skat, bilens årgang og meget andet som jeg ikke helt lyttede til. Det eneste jeg fokuserede på var, at jeg havde mulighed for, at  snart bytte min gamle, triste bil for en splinter ny skønhed. Hvor spændende!

Det roadtrip med min far var legendarisk og jeg har siden solgt min bil. Nu flexleaser jeg og kunne ikke være mere tilfreds. Jeg valgte dog ikke en gul bil. Der kan kun være en i familien og den ære får min far!

Læs mere her om hvordan du kan skaffe dig din egen drømmebil.