Hej bloggen! I dag skal vi tale om nyt fjernvarmeanlæg. Hedegaards VVS kan hjælpe dig med installation af nyt eller optimering af gammelt. Der kan være mange penge at spare i pungen, men også en del besparelser for miljøet, som kan lide gevaldigt under dårligt installerede varmeanlæg. Læs mere her!

Nyt fjernvarmeanlæg – CO2 neutrale måde at opvarme en bolig på

Der er mange fordele ved at få et nyt fjernvarmeanlæg, både for din pengepung og for klimaet. Et  godt fjernvarme er nemlig blandt de mest CO2 neutrale måder at opvarme en bolig på, og har hverken lugt- eller støjgener. Det er altså en varmekilde, som både er god for ude- og indeklimaet. Det er en win win. Derudover er der mange penge at spare på et nyt fjernvarmeanlæg som Hedegaard VVS sætter op for dig. Nogle fjernvarmeanlæg af ældre dato, er nemlig som regel ikke nær så effektive og energibesparende som de moderne varmeanlæg, som er på markedet i dag. Derfor koster de også mere i drift. Inde på Hedegaard VVS’s hjemmeside, kan du også læse om hvordan der, ifølge Teknologisk Institut, er fejl i installationen af varmeanlægget i mere end 50% af danske hjem med fjernvarme. Det drejer sig om varmeanlæg, som er blevet installeret for år tilbage, og disse fejl bliver meget hurtigt dyre i længden.

10 års erfaring

Lad os også tale lidt om selve Hedegaard VVS. Det er en professionel VVS-virksomhed, som er startet af og stadig drives af Poul Hedegaard Koch. Poul er autoriseret VVS-installatør, og har 12 ansatte under sig fordelt på svende, lærlinge og kontoransatte. De kan altså hjælpe dig med meget mere en blot et nyt fjernvarmeanlæg. Ud over Poul’s fastansatte medarbejdere, har han også en række faste samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksbrancher. Dette gør, at Hedegaard VVS kan stå for mange forskellige slags projekter, og faktisk tage over som manager af et projekt. Det er partnere, som de har erfaring og tillid til og vi kan derfor stå inde for deres kvaliteten ligesom de kan med deres egen. Hedegaard VVS har ambitioner om at være blandt de mest troværdige virksomheder i branchen, og de er derfor kendt som et firma, som bestræber sig på et højt fagligt niveau og fokus på almindelig etikette. På den måde undgår Hedegaard VVS, at at foretage skader på kundernes hjem, efterlade beskidte gulve, vi rydder pænt op efter os selv osv.

Du kan læse meget mere her på bloggen.