Er jeres bygning også plaget af graffiti i ny og næ? Så har jeg den perfekte løsning til jer, som ufrivilligt har graffiti på ejendommen. Virksomheden Ren-Agenterne tilbyder en lang række serviceydelser og graffitirens er en af dem.

Hvad er graffiti?

Graffiti kan stå som et stykke kunst, som kan være med til at gøre en facade smuk og farverig. Der er mange ejendomme og facader rundt i verden, som er præget af pænt graffiti. Der er mange bygningsejere, som beslutter sig for at gøre sin ejendom kreativ. Der er dog også visse situationer, hvor dette ikke er tilfældet. I nogle tilfælde er ejerne ikke informeret om graffitien. Dette betyder at graffitien er vandalisme i stedet for kunst. Oftest er denne slags graffiti grim at se på og til gene for ejendommen.

Hvad er graffitirens?

Graffitirens hos Ren-Agenterne er en hurtig og effektiv måde at komme af med jeres grafitti. Graffiti teamet rykker hurtigt ud og det er typisk inden 24 timer efter kontakt fra kunden. Fra deres hovedkvarter i Kastrup kører graffiti teamet ud til Amager og København på Sjælland. Graffiti teamets ekspertise inden for fjernelse af graffiti, har gjort dem kendte i hele Danmark. Det er også en af grundene til, at de er de bedste på markedet og har nogle af de bedste samarbejdspartnere.

Alle typer kunder til graffitirens

Det er muligt for Ren-Agenterne at fjerne graffiti for alle typer af kunder. Det er for eksempel almene og private boligforeninger, store og små virksomheder, butikker inden for alle brancher. Derudover fjernes der også graffiti på skoler og institutioner, hos forsikringsselskaber og privatpersoner.

Husk..

  • Det er vigtigt at kontakte Ren-Agenterne med det samme, når I opdager uønsket graffiti på jeres ejendom. Jo længere tid graffitien er på facaden, jo længere tid vil rensningen også tage. Derfor kan I nemlig spare en portion penge ved at kontakte Ren-Agenterne i god tid.
  • Graffiti teamet har mange års erfaring og derfor skal I være sikre på, at teamet udfører kvalitet til en god pris.
  • Ren-Agenterne tilbyder også anti-graffiti behandling af overfladerne på jeres ejendom. Dette er med til at forebygge graffiti og det bliver meget nemmere at fjerne graffiti i fremtiden. På denne måde kan I sikre jeres ejendom mod vandalisme fra fremmede.

 

Akupunktur i København er yderst populært blandt danske kvinder og mænd. Det er især populært i stressede perioder, hvor man har brug for at afkoble, slappe af og få balance.