Har du nogensinde prøvet akupunktur i København? Jeg elsker at tage til akupunkturbehandling, når jeg har symptomer på forkølelse, hvis jeg døjer med ondt i ryggen eller måske har lige lovligt meget hovedpine i nogle uger. Det er en fed måde at slappe af på og få kroppen i balance! 

Akupunktur i København er det bedste for krop og sjæl

Er du ikke helt klar over hvad akupunktur er, så læs med her på bloggen i dag, hvor jeg vil forklare alt om akupunktur i København hos Kiropraxis. Denne blogpost er ment som god inspiration til dig, som ønsker at være god mod din krop og sjæl, og måske du (ligesom jeg) tror på, at den alternative behandling kan være lige så god som lægevidenskab nogle gange. Først og fremmest, hvad er akupunktur? Akupunktur er en del af den traditionelle, kinesiske medicin. Den er flere tusind år gammel og en afbalancerende behandling af krop, psyke og symptomer. Akupunkturens teori arbejder med balance mellem yin og yang, så livsenergien Qi kan flyde frit gennem hele kroppen i meridianbanerne. Vi ved alle at Yin og Yang er to modsatrettede kræfter (vi kender det sort/hvide symbol), som alligevel ikke kan eksistere uden hinanden. De er en del af universitet og alt liv.

Mere om akupunktur

Når der er harmoni i kroppen, er der balance mellem yin og yang. I kinesisk medicin er krop og psyke en helhed, som altid hænger sammen og påvirker hinanden. Hvis din krop har en ubalance (eller blokering) af Qi, kan dette føre til smerter forskellige steder i kroppen eller endda sygdom i mange forskellige former. Qi løber kontinuerligt igennem meridianbanerne i hele kroppen, og Qi kan afbalanceres i de mange hundrede akupunkturpunkter placeret rundt om på hele kroppen. Det er altså derfor, at en akupunktør sætter de små nåle i din krop. For at ramme de forskellige punkter, som alle hænger sammen. Hos Kiropraxis akupunktur i København kan de skrue en behandling sammen for dig, som indeholder akupunktur, men også andre alternative behandlinger, som Cupping, Moxa, Gua Sha, Qi Gong, Tui Na massage og urtemedicin. Derudover har din kost meget at gøre med din krops helbred, og de kan derfor også arbejde med dig omkring dette. Du kan finde meget mere information inde på Kiropraxis’ hjemmeside, samt kontaktinformation på Anne Son Mi Madsen, som er akupunktør hos Kiropraxis.

Læs også mere om helbred i denne artikel her på bloggen.