Skal I holde firmaarrangement København, så kan det være noget af en opgave at skulle stå for hele molevitten selv. Det kræver nemlig en hel del både at skulle planlægge, udføre, evaluere og alt derimellem. Derfor kan det være en god ide at hyre et firma som specialiserer sig i event planlægning.

Hvad kan et event bureau hjælpe dig med?

En af fordelene ved at hyre et eventbureau, når du skal holde firmaarrangement eller andre former for events, er at de allerede har et solidt netværk inden for branchen. På den måde kan de nemt booke den rette lokation og finde den bedste catering til jer. Samtidig har et eventbureau erfaringen i at planlægge helt ned til punkt og prikke, og de kan få det hele til at gå op i en højere enhed. De ved altså nøjagtigt hvad de skal gøre i forhold til eksekvering, overnatning, underholdning, logistik, forplejning etc.

Som virksomhed kan man også sagtens selv stå for hele sit arrangement, men det er ofte en større opgave end som så, at skulle få alt til at hænge sammen. Nogle gange er det simpelthen marketing afdelingen, HR eller festudvalget som må ‘tage tjansen’ med at stå for at arrangere firma eventet. Det kan tage mange mange arbejds- eller interesse timer, at få lavet invitationer, planlægge selve eventet, sørge for mad, overnatning og transport, samt booke venue med det I har brug for. Derfor kan det i sidste ende godt betale sig at hyre et eksternt firma til at stå for det hele.

Ikke kun firmaarrangement København

Selvom bloggen her primært fokuserer på Københavns området, så er det selvfølgelig ikke begrænset til København, når du skal afholde firmaarrangement. Det kan lige så vel være på slotte eller i parker uden for København. Et eventbureau har forbindelserne til mange forskellige venues, og kan nemt finde noget efter jeres smag. Det gælder hvad enten det drejer sig om et firmaarrangement i København eller udenfor. Det gælder selvfølgelig også ved andre events end ved firmaarrangementer. Det kan både være cooporate events som møder, konferencer og seminarer, men også social events som julefrokost, jubilæum og altså firmaarrangement i København.

Prøv årets bedste eventbureau 2018

Nordic Event i Valby blev sidste år kåret til årets bedste af slagsen, og med god grund! De har nemlig stået for events for nogle af Danmarks største virksomheder. Det har dog absolut ikke holdt dem tilbage fra også at stå for mange mindre arrangementer af både privat og coorporate karakter. Hvis du overvejer firmaarrangement i København eller omegn, så hop ind og læs nærmere om hvad Nordic Event kan tilbyde.