Hvis du er træt af at læse klassiske blogs om kvinders livsstil, mode, bagning eller madlavning. Det kommer ikke som nogen overraskelse, da det er disse blogs som i stor grad fylder lige nu. Men hvis man synes det er interessant at læse blogs om virkeligheden, så er man kommet til det rigtige sted. Eva Persson blogger nemlig kun om dagligdagen og de problemer som hun støder ind i som mor til to og karrierekvinde ud over det sædvanlige. I denne blog kan du blive klogere på hvad det vil sige at være mor, samt hvordan det er at drive en succesfuld professionel karriere. Hovedfokusset vil være sammenspillet mellem arbejdet og familie. Her vil Eva Persson give dig nogle gode tips og tricks til at prioritere i hverdagen.

Eva Persson – Hvem er hun?

Eva Persson er karrieremor til to børn. I hverdagen balancerer hun mellem familielivet og livet som selvstændig advokat. Hermed er der en hel del planlægning, prioritering og fravalg som er essentielle før at man kan få hverdagen til at løbe rundt. Bloggen henvender sig hovedsageligt til kvinder, som ønsker både børn og karriere. Hermed forsøger Eva Persson at give disse kvinder modet til ikke blot at vælge en af delene men begge dele.

Mænd kan også læse med

Hvis du som man ønsker at få en bedre forståelse for ligestillingsdebatten, barsellove og ligeløn blandt køn, så kan denne blog også være interessant for dig. Som mand kan man nemlig formå at få en dybere forståelse for sin partner eller kone. Hermed kan man også i meget højere grad sætte sig i skoene af den moderne kvinde. Så selvom bloggen hovedsageligt henvender sig til kvinder, så er der mange af artiklerne som kan bruges generelt.

Blev landskendt i år 2016

I år 2016 blev Eva Persson landskendt for sine indlæg på de danske medier. Eva Persson snakkede og gjorde op med de traditionelle barselsregler og fremlagde sin egen meget korte barselperiode. Dette havde til formål at starte en dialog om disse eksisterende regler i samfundet, men det var aldrig meningen at Eva’s ekstremt korte barsel skulle være den gængse form. Derfor blev hendes budskab ikke helt taget til sig af de danske borgere. Men allerede siden det, virker det som om der er sket stor ændring på området. Læs mere om emner som disse, på Eva Perssons blog!

Har du brug for hjælp til graffitirens i din opgang? Så følg linket!