Det er ikke nogen hemmelighed, at Danmark er en af de dyreste lande at eje bil. Som danskere betaler man kæmpe store afgifter på bilen når den købes, men også når den skal være køreklar på de danske veje. Derfor er det enormt dyrt og uoverskueligt at gå ud og købe en sprit ny bil. Men hvis man blot synes at den gamle ser lidt medtaget ud, men den i bund og grund køre fint. Jamen så er der faktisk også andre muligheder en at gå ud og bruge utallige tusinde kroner på en ny slæde. Autopolstring er oplagt, hvis du synes at hele dit interiør, eller dele af det, skal udskiftes. Læs med her i artiklen og find ud af hvad KA-Autosadelmager kan gøre for din bil. Det er nemlig ikke første gang de giver en gammel bil nyt liv.

Autopolstring – Hvad kan laves?

Hvis man ønsker at få lavet autopolstring på sin bil, er der mange muligheder. Følgende liste vil forklare nogle af de justeringer, som KA-Autosadelmager kan lave på din bil. Dermed vil den fremkomme splinterny.

  • Ompolstring, ombetrækning eller reparationer af enhver bil.
  • Lædersæder og læderkabiner
  • Sædebetræk og sædeovertræk
  • Læderrat, ratovertræk eller ratbetræk
  • Logo på dit eget betræk
  • Sædevarme i alle sæder
  • Kalecher, vinyltage, ny himmel eller nyt loft.
  • Gulvmåtter, dørsider, eller instrumentering.

Min oplevelse hos KA-Autosadelmager.

Da jeg ønskede at købe en hel ny bil, brugte jeg lang tid på at lede efter en bil som kunne leve op til mine personlige forventninger – uden at være alt for dyr. Men Det er en langt sværere opgave, end som så. Jeg fik rådgivning af en ven der har godt styr på biler og han spurgte mig om hvorvidt jeg havde overvejet at justere på min nuværende bil. Han havde nemlig selv stået i samme situation for et par år siden og havde selv valgt autopolstring som en anden udvej, end at købe en splinterny bil. Jeg fik dermed en henvisning til KA-Autosadelmager, som han forsikrede kunne sørge for at jeg fik piftet min bil op, uden det skulle koste en formue. Dermed tog jeg kontakt til virksomheden og fik klargjort hvad jeg ville have lavet på min bil. KA-Autosadelmager leverede autopolstring over forventning og kan dermed sagtens anbefales til andre der ønsker en lignende løsning.

Det er vigtigt at sørge for at pleje sine medarbejdere. Få hjælp til at skabe det perfekte firmaarrangement i København – Nordic Event er dit go-to eventbureau. Følg linket og lær mere om virksomheden.