Hej alle sammen! Det skal handle om noget super spændende i dag her på bloggen. Vi skal nemlig tale om: woocommerce webshop. Læs med og lær mere om præcis hvad de kan gøre for dig for at fremme din virksomhed på nettet. 

Woocommerce webshop er en online butik

Hvad er en woocommerce webshop for noget? Det skal jeg fortælle dig i dag her på bloggen. Det er en hjemmeside, hvor du kan sælge alle de produkter, som du normalt sælger fysisk i din butik. Det skal i dag her på bloggen handle om en virksomhed, som kan hjælpe dig med at designe en helt ny, super unik og flot Woocommerce webshop til fysiske din butik. Du behøver ikke engang at have en fysisk butik, for at have en woocommerce webshop, du kan faktisk bare starte en webshop. Så er du også fri for at betale husleje. Det er ligeledes helt lige meget hvilket produkt eller produkter du sælger, hvor stor din virksomhed er og hvor meget du omsætter for om året, måneden, dagen. Du kan også tænke over, om du har lyst til at have sociale medier, email-marketing, Google Adwords og influencerkampagner. Det er vigtigt, at din nye hjemmeside er overskuelig. Man skal nemt kunne betale for sine produkter, de skal være nemme at finde via kategorier, og den skal tilmed være mobilvenlig, PC-venlig og tablet-venlig. 50% flere kunder handler fra deres mobiltelefon i disse tider. 

Skab din butik online uden husleje.

Det er virkelig bare smart at kunne sælge produkter på nettet uden selv at skulle arbejde for det hele tiden. Du kan tjene penge imens du sover. Det er så populært at sige, at ‘tænk hvis man kunne tjene penge imens man sov’. Det kan rent faktisk godt lade sig at gøre. Du behøver ikke kun, at have en butik fysisk åben mere. Du kan lægge på sofaen og se ordrene tikke ind på din woocommerce webshop. Du har selvfølgelig arbejdet med at pakke ordre og tage nye flotte billeder af varerne osv. Men du kan få en virksomhed til at bygge din webshop for dig. Så er du også sikker på, at det bliver gjort rigtigt og ingen fejl har, når dine kunder shopper løs til black friday eller andre anledninger. Jeg håber, at dette har givet lidt inspo. 

Du kan også læse mere på bloggen lige her. Jeg håber, at du får en dejlig dag! Tak fordi du kom forbi.