København er skøn, og indeholder alt det en mindre storby skal byde på. Ikke desto mindre kan det være en rar afveksling at besøge andre dele af Danmark i ny og næ. Det kan være at du og familien leder efter et hyggeligt familiehotel i Jylland, eller at du med arbejdet er på udkig efter hotel og konference center på den anden side af broen. Måske endda en kombination?

 

Hotel med plads til både arbejde og fornøjelse

 

Hvad enten du er på jagt efter børnevenlige hoteller eller mødelokaler og konferencelokaler, så har hotel Propellen i Billund netop dét. Skal din konference afholdes i Billund, så tag evt. familien med, og lad dem nyde de omkringliggende omgivelser, mens du arbejder. Legoland ligger nemlig kun 500 m. fra hotellet, og Lalandias kæmpe badeland blot 100 m derfra. Imens kan du koncentrere dig om konference, møder eller hvad det måtte være, og samtidig nyde godt af hotellets lækre mad.

 

Søg efter ‘familieophold Jylland’ og find mere info

 

Er du udelukkende interesseret i en tur med familien, så har du muligvis googlet ‘familieophold Jylland‘ for at finde børnevenlige hoteller og aktiviteter. Her er Billund altså et oplagt sted. Med både Legoland og Lalandia i baghaven, er hotel Propellen beliggende tæt på nogle af Danmarks største og sjoveste forlystelsesparker. Givskud Zoo er også kun 20 km væk, så der må siges at være masser af muligheder for hele familien.

 

Et hotel med det du har brug for

Propellens familiehotel er ikke kun blandt et af Jyllands hyggeligste børnevenlige hoteller. Det byder foruden attraktioner omkring hotellet, også på hotellets egne faciliteter som Sauna, boblebade, indendørs swimmingpool, inden- og udendørs fitness samt legeplads mm.

Er du i Billund i forbindelse med hotel og konference, altså arbejde og overnatning kombineret, så har du også her mulighed for at benytte alle de faciliteter, hotellet har at byde på. Desuden er både mødelokaler og konferencelokaler indrettet med moderne udstyr og trådløst internet.