The Union Kitchen i Store Strandstræde ved Nyhavn, er bare én af de mange små hyggelige caféer København har at byde på – indretningen er hyggelig og varm med træborde og dæmpet belysning. En snert af kølighed i form af industrielle lamper og stole giver den perfekte balance mellem hygge og coolness i rummet. Maden der serveres er både yderst pæn og særdeles velsmagende, og kaffen kan du få serveret med en lille hilsen skrevet i skummet.

Lidt af det hele på The Union Kitchen

Netop den genkendelige kaffe har floreret på Instagram, når gæster har besøgt stedet, og det har gjort The Union Kitchen til et velbesøgt sted, men det er altså ikke helt for sjov at stedet er så populært. Foruden de pæne serveringer og hyggelige omgivelser så er dét, The Union Kitchen serverer også virkelig velsmagende. Prøv f.eks. deres signatur rugbrødsmad med smashed avocado og porcheret æg eller en eller flere slags af deres populære ‘balls’. Især deres beetroot balls kan varmt anbefales, men du kan også få dine balls med f.eks. laks eller lam. Deres rødbede hummus og deres lækre friske appelsin/gulerods juice er også virkelig anbefalelsesværdige muligheder.

Sunde retter i indbydende serveringer

The Union Kitchen er også med når det kommer til at servere sund og lækker mad. Prøv f.eks. The Green Bowl med Masala krydret linser, broccoli, sweet potato og løg chutney, eller deres lette og forfriskende sommer salat med vandmelon, feta, spinat og mynte serveret med Salmon balls til.

The Union Kitchen er placeret centralt på en lille hyggelig sidegade i Nyhavn. Find dem på Store Strandstræde 21, 1255 København K. De har åbent hver dag fra tidlig morgen til sen aften, så der skulle være god mulighed for at nå at få et bord i løbet af dagen. Dog kan du også sørge for at være på den sikre side, ved at booke et bord online. God appetit og de varmeste anbefalinger her fra.