Sommersæsonen er de tre måneder på året, det er lettest at finde en undskyldning for at invitere til fest. Du skal simpelthen bare væbne arrangementet med titlen ”sommerfest”, og så er der ingen, der stiller spørgsmål til festen grundlag. Men ingen god fest uden passende rammer.

Skal sommerens fest i år byde på mere end dåseøl og paptallerkener? Så bør du helt sikkert have IDA Mødecenter på Kalvebod Brygge med i overvejelserne.


Moderne mødelokaler i smukke rammer

 

Forestil dig at starte en solskinsfuld festdag med en kanalrundfart, for derefter at lægge til kaj ved Kalvebod Brygge, hvor hvidklædte tjenere står klar med en forfriskning, inden du og resten af selskabet sætter sig til bords i et af mødecentrets flotte lokaler eller udendørs terrasser.

En sådan fest vil på én og samme tid være intim og hyggelig, samtidig med at festen afvikles centralt i København, således at det er let at komme til og fra arrangementet – og så er det let at fortsætte festen et andet sted i byen, når timerne bliver små og promillerne større.

postcard-396952-20285-18-b

Slap af til din egen sommerfest

 

Oftest når man holder fest, går halvdelen af tiden med at sikre sig, at glassene er fyldte, maden smager, og at gæsterne har det godt. Man finder med andre ord ofte sig selv som både køkkenchef, overtjener og afrydningsboss – alt imens festen går sin egen gang.

Hos IDA Mødecenter kan du roligt smide den traditionelle værtsrolle i kanalen, læne dig tilbage i stolen og være sikker på, at glassene er fyldte, maden er fantastisk, og at serveringen og afrydningen sker i et professionelt flow. Mødecentret har tre restauranter, der benytter årstidens råvarer, og som blandt andet disker op med en sublim sommer-grillbuffet, der flugter fantastisk med en sommerfest.


Lidt for enhver smag – og for ethvert selskab

 

Mødecentret på Kalvebod Brygge har et hav af moderne lokaler, der varierer i størrelse, indretning og pris. Lokalerne er tænkt som mødelokaler, hvorfor mødecentret på Kalvebod Brygge også i den grad er oplagt, hvis du skal holde sommermøder eller større konferencer. Mødecentret kan nemlig huse op til 250 siddende gæster, og stedet afvikler receptioner for op til 500 deltagende.

Uanset hvilket arrangement, du skal afvikle, kan du være helt sikker på, at oplevelsen er ekstraordinær. For IDA Mødecenter har kvalitet i højsædet – hvad end det handler om lokaleindretning, mad eller service.

Har du brugt mødelokalerne på Kalvefod Brygge før? Så må du meget gerne fortælle om din/dine oplevelse(r) i kommentarfeltet nedenfor.