Vil du gerne gøre en forskel for andre mennesker i samfundet? Måske har du altid haft lyst til at hjælpe andre eller måske er det helt nyt for dig at hjælpe andre mennesker? I så fald burde du overveje social og sundhedsuddannelse. Uanset om du er ung eller voksen, så har du mulighed for at investere i din fremtid. Læs meget mere om uddannelsen i dette indlæg, hvor du kan blive meget klogere på, hvad du kan få ud af det og hvordan du kan hjælpe andre mennesker.

Hvad er Social og Sundhedsuddannelse?

Det er en uddannelse, som primært handler om at hjælpe andre mennesker. Man lærer forskellige redskaber, som giver dig muligheden for at styrke mennesker i deres hverdag og i jagten på deres fremtid. Omsorg er en rigtig vigtig del i uddannelsen og det er nødvendigt at ville hjælpe borgere i det danske samfund med professionel råd og hjælp. Ofte vil det være mennesker, som er i en svær position og som ikke kan være helt alene i hverdagen, som du vil hjælpe når du er færdiguddannet. Det kan for eksempel være, at du skal hjælpe nogle ældre mennesker med at komme op om morgenen.

Både til unge og voksne

Det er både unge og voksne, som kan tage denne uddannelse gennem Diakonissestiftelsen. SOSU-uddannelsen er en vigtig uddannelse i vores samfund og hjælper med at holde det hele sammen og derfor kan du næsten uanset hvad komme ind på uddannelsen. Du kan læse meget mere om kravene og hvad du vil lære på deres hjemmeside. Social og sundhedsuddannelse er vigtig og holder samfundet sammen og du skal vide, at du gør en fantastisk indsats for samfundet, hvis du vælger denne uddannelse.

Hvem er Diakonissestiftelsen

Diakonissestiftelsen er med til at skabe velfærd i Danmark og uddanne både unge og voksne i at hjælpe andre mennesker og gøre en forskel i deres hverdag. Dagligt leverer stiftelsen hjælp, omsorg, pleje og selvfølgelig rehabilitering til andre borgere i det danske samfund. De har lokaler på Frederiksberg på Sjælland og det er derfor rigtig nemt at komme til og fra, hvis man er bosat i hovedstadsområdet. Det er dog vigtigt at understrege, at det er nemt at komme til med offentlig transport både fra sydsjælland, fyn og Jylland. Derfor er denne uddannelse for alle. Især dem som vil gøre en forskel for andre borgere i samfundet.

 

Fedtsugning af hals kan være noget for dig? Læs mere om det her.