Vinteren er lige for døren. Der går ikke lang tid, før kulden for alvor bider sig fast. Det betyder, at mange af os snart skal tænke på at få udskiftet sommerjakken med noget varmere. Måske har du allerede planlagt skiferie i det nye år? Det havde jeg – men jeg havde alligevel ikke investeret i noget, der bare minder om vintertøj ugen inden afrejse. Lyder det bekendt?

Mange af os udskyder indkøb af vintertøj til sidste øjeblik. Øjeblikket, hvor vores tænder klapper så højt, at selv manden ved busstopstedet må skrue op for musikken for at undgå lyden. Problemet er formentlig, at den slags ofte koster en formue – og som man jo siger: “Out of sight out of mind” … ik’?

Læs med her hvis du vil have tips til, hvor og hvornår du finder det bedste vinter-og skiudstyr – til den bedste pris!

Hvornår?

Hvis du vil købe det absolut bedste vintergear til en god pris, bør du helt klart overveje, hvornår du køber det. September er måneden, hvor de fleste efterår/vinter-kollektioner kommer på gaden. Det er derfor også her, hvor udvalget er størst. Hvis du allerede nu mangler en god skijakke, bør du investere i én hurtigst muligt, da priserne kun bliver dyrere de næste par måneder. Det er først omkring januar, at priserne vil dale igen – og så er det jo ofte for sent. Til januar vil udvalget i øvrigt være meget begrænset. Står du derfor og mangler vintertøj, kan du med fordel gå på jagt efter det – nu!

Hvor?

Der findes et hav af forskellige butikker, der alle sælger  skistøvler, skijakker og andet vintergear. Som du sikkert ved, lider mange af disse butikker under tilkomsten af webshops, hvor brugere online kan surfe rundt mellem flere hundrede forskellige tilbud på selv samme produkt. Til sidst finder brugeren produktet til den bedste pris – og køber det. Lidt kynisk er det jo, da det kun bliver sværere og sværere for mindre modebutikker at overleve. Ikke desto mindre er der virkelig mange penge at spare! Selv er jeg faldet pladask for Gumpels webshop. De kører løbende udsalg, så det er bare med at holde godt øje. Sum af summarum er, at hvis du er lige så kynisk som jeg, kan du med fordel finde frem til de bedste tilbud ved at søge på dine yndlingsbrands online.

Hvilket?

Jeg er helt vild med jakkerne fra Parajumpers. De er virkelig varme, og så er de samtidig yderst elegante i designet. Dog varierede priserne med omkring 2.000 kroner på selv samme jakke rundt omkring på nettet! Ret voldsomt ikke? Det var svært ikke at blive fristet på Gumpels webshop, da de ærlig talt sælger ALT, man kan få brug for på en skiferie. Plejer man at sige, at hvad der er sparet, i virkeligheden er tjent? Muligvis. Jeg købte i samme omgang noget lækkert skiundertøj og en skihjelm. De “sparede” penge fik derfor ben at gå på. Men. Nu kan vinteren – og ikke mindst skiferien – bare komme an!

God fornuft og god vinter.