Mange erhverv kræver en varebil, hvor funktionalitet og udstyr er i orden, og hvor det samtidig er vigtigt, at varebilen tilbyder sikkerhed og komfort. Netop disse parametre dækker Mercedes Vito. Følg med i indlægget for at finde ud af, hvorfor denne varebil er helt perfekt til enhver branche.

EN VAREBIL I FLERE STØRRELSER

Mercedes Vito findes i tre længder, hvor der mulighed for at ombygge og tilpasse varebilen efter dit behov. Det er på den måde nemt at vælge til og fra på udstyr og lastvolumen. Varebilen har en lastvolumen på op til 6,9 m3 og med dens store døre og lav læssekant, er det muligt for dine medarbejdere at føle sig trygge og samtidig arbejde effektivt, når de læsser og aflæsser varebilen. Mercedes Vito er indrettet med en funktionel kabine med kørekomfort og ergonomiske sæder i høj kvalitet. Desuden er betjeningselementerne inden for rækkevidde fra førersædet.

TEKNISKE INFORMATIONER OM MERCEDES VITO

Mercedes Vito kan fås i forskellige motorvarianter, som varierer fra 88 heste til 190 heste. Varebilen har lange serviceintervaller op til 40.000 km og kører 17,2 km på literen.

De indbyggede fastsurringsskinner på væggene i lastrummet sikrer, at lasten hverken vælter eller glider under transport.

Mercedes-Benz’ innovative teknologi BlueEfficiency sænker brændstof og CO2-emission. På den måde tager Mercedes Vito hensyn til miljøet og din virksomheds økonomi.

Mercedes-Benz kan blandt andet udstyre din nye varebil med; sædevarme, multifunktionsrat med trip computer, automatgear, komfortførersæde inklusiv lændestøtte, navigation, parkeringsassistent, bakkamera, oliefyr med fjernbetjening og meget mere.

HØJ EFFEKTIVITET OG SIKKERHED

Mercedes Vito er udstyret med mange sikkerhedstiltag, som gør det sikkert for både medarbejdere, der kører varebilen og øvrige trafikanter. Servostyring og bremsesystemet ADAPTIVE APS ® er en af de mange sikkerhedstiltag, som øger sikkerheden markant.

Dit valg mellem forhjuls-, baghjuls eller firehjulstræk bidrager også til sikker drift af varebilen. Det er vigtigt at have forskellige valgmuligheder, alt efter de vejr- og vejforhold, som varebilen forventes at arbejde under.

Vælg Mercedes Vito og vær sikker på at blive mere end tilfreds. Du kan finde alle informationer om varebilen inde på Mercedes-Benz’ hjemmeside. Du kan også læse mere om sædebetræk her.