Står du og skal foretage en erhvervsflytning i Københavnsområdet eller andre steder i landet? Altså flytning af din virksomhed eller kontor? Så giver jeg dig her de fakta, du skal bruge i forbindelse med flyttehjælp, kontorflytning og eventuel opbevaring på lagerhotel.

Jeg kan ikke love dig en spændingsroman fra start til slut. Til gengæld kan jeg garantere et kort og præcist indlæg med de informationer, som du behøver, når du som virksomhedsejer står overfor en flytning.

Hvad indebærer en erhvervsflytning?

Ved en erhvervsflytning kan dine medarbejdere gå hjem fra arbejde fredag eftermiddag, og se frem til at møde ind på deres nye arbejsplads mandag morgen. En erhvervsflytning foregår nemlig på en måde, så den er belejlig og så kost-effektiv som muligt for både virksomhed og medarbejdere.

Ved sådanne flytteopgaver bliver der sørget for ned- og udpakning, montering af IT, opkabling af skriveborde, samling af møbler, ophængning af billeder etc. Derudover sørger nogle flyttefirmaer også for kontorflytning, som indebærer flytning af IT-udstyr samt de-racking og re-racking af servere samt miljømæssig korrekt håndtering af overskydende IT udstyr.

Hvad koster en flytning?

Mange sidder med spørgsmålet ‘Hvad koster en flytning?‘ Hos flyttefirmaet Partner & Co, som er placeret i Hvidovre, udarbejder de ud fra dine og din virksomheds ønsker og behov et tilbud – men de løser også opgaver på timetakst. Vær ikke bange for at ringe eller skrive for et uforpligtende tilbud. På den måde har I som virksomhed noget at forholde jer til, når I skal sammenligne pris med service, ydelser og jeres behov.

Lagerhotel – til dig der skal have opmagasineret dine ting

Har din virksomhed brug for opmagasinering af f.eks. kontorinventar, så råder Partner & Co. over et 2500 m² stort lagerhotel. Faktisk kan du gå ind på deres hjemmeside under fanen ‘Hvad koster en flytning?’ og taste ind hvor meget lagerplads du skal bruge, samt tidsperiode. Herefter udregnes prisen for opmagasinering.

Er din virksomhed placeret i København, kan de tilbyde en særlig gunstig pris på både transporten til deres lagerhotel og leje af lagerplads.