Vil du gerne med til Copenhagen Fashionweek, men er hverken kendis, modeblogger eller indkøber? Så guider jeg dig her, til hvordan du kan komme med til modeugen i København. Det er faktisk ret ligetil; kom med til Copenhagen Fashionweek ved at være proaktiv! Hvad det helt præcist indebærer, kan du læse i følgende

Vær opsøgende

Hvis du drømmer om at komme med til modeshows, events og messer, så vær ikke bange for selv at tage kontakt til virksomheder. Det er ikke sikkert du lige hiver en invitation til By Malene Birger eller Baum und Pferdgarten hjem i første hug, men mange ‘mindre’ brands kan godt finde en ekstra ståplads, så længe de får lidt omtale ud af det. Så send en mail afsted til de brands og designere du gerne vil se til Copenhagen Fashionweek, med en begrundelse for, hvorfor du gerne vil med til netop dét show.

Kom med til Copenhagen Fashionweek udefra

Når jeg siger ‘kom med til Copenhagen Fashionweek udefra’ så mener jeg, deltag i de ting du nemt kan komme til. Undersøg hvor der er events, som er åbne for alle og deltag i dem. Mød op på show locations og skyd streetstyle af de forskellige modefolk og influencers. Du er måske nok ikke indenfor endnu, men at være med til modeugen udefra, giver dig nogle oplevelser og noget erfaring, som du måske kan bruge til at komme med indenfor til næste modeuge.

Arbejd dig med til til modeugen

Kom med til Copehagen Fashionweek ved at hjælpe til under modeugen. Under modeugen er der ALTID brug for ekstra hænder. Det kan være et brand der har brug for dressere til at klæde modellerne på og holde backstage området pænt og ryddeligt. Det kan også være en virksomhed som Fashion Exclusive eller Copenhagen Fashionweek selv, der søger modeassistenter til at hjælpe til backstage til forskellige shows og arrangementer. Oftest er disse jobs ulønnede, men det er helt sikkert en god måde at få et indblik i industrien på, samt at få skabt et netværk i branchen på. Vær forberedt på hårdt arbejde og lange dage, med en masse forskellige opgaver.

Hvis du vil se mere omkring tidspunkter og kontakt info for shows, events og messer, vil jeg anbefale dig at kigge på Copenhagen Fashionweeks egen hjemmeside. Der finder du en masse nyttig info,