Hej alle sammen! I dag skal det handle om en dygtig klaverstemmer, som kan komme hjem til dig, når du har brug for at få stemt dit klaver. Det kan være, at du ikke har fået dit klaver stemt længe? Så er det tid til at læse med her på bloggen i dag. 

Få dit klaver stemt med klaverstemning

Spiller klaveret ikke? I dag skal det handle om en klaverstemmer, som kommer rundt i hele Danmark – læs mere her. Klaverstemning foretages i hele landet. Denne klaverstemmer er baseret i Næstved, men kører gerne ud i hele landet for at stemme diverse instrumenter. Han kommer også gerne ud til dig for at vurdere et instruments tilstand, hvis det er fordi man overvejer at købe et bestemt instrument, eller man skal flytte, og ikke ved om det kan betale sig, at flytte instrumentet med sig. Men lad os tale lidt om, hvad en stemning af klaver eller flygel kan koste, for der er lidt forskellige pakker.  En standardpakke med flygel- og klaverstemning, er uden reparationer eller omfattende vedligeholdelse, og den tager 1-2 timer og koster 790 kroner. Den næste pakke indeholder den lidt mere krævende klaverstemning. Denne pakke skal du købe, hvis dit instrument ikke er blevet stemt i lang tid. Dette tager 3 timer eller længere og koster 1185 kroner. Du kan også få et tilstandstjek, som jeg talte om tidligere. Dette tager omkring 45 minutter og koster 320 kroner.

Klaverundervisning: vil du gerne lære at spille klaver?

Denne klaverstemmer stemmer ikke kun instrumenter, han tilbyder faktisk også klaverundervisning. Og undervisning af mange andre instrumenter, som kunne være noget for dig at lære. Han tilbyder privatundervisning i klaver, banjo og sang, og dette har han gjort siden 2008. Derfor kan du trygt stole på, at kvaliteten af hans undervisning er helt i top. Du kan enten vælge at kommer hen på den musikskole, hvor han er tilknyttet, eller også kan du vælge, at han skal komme hjem til dig. Dette kan være en fordel, fordi du så spiller på dit eget klaver hele tiden. Inde på hans hjemmeside kan du læse meget mere om dette, og jeg har linket til den lidt længere oppe i denne blogpost. Der er forskellige tilbud på undervisning efter hvor meget undervisning du har lyst til at modtage. Dette vil jeg igen anbefale, at du lige læser om, inde på hans hjemmeside, så du får alle detaljerne med.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.