Hej alle sammen! I dag skal det handle om impotens, som jeg skriver om på baggrund af viden fra Vitalunit. De er super dygtige, når det kommer til det seksuelle liv. De har også forskellige kurser, og derfor tænker jeg, at du kan lære noget af dette indlæg. Læs med!

Det skal handle om sundhed og impotens

Hos Vitalunit taler de meget om impotens. Der kan være ret mange forskellige årsager til impotens eller manglende rejsning hos mænd. Det rammer dem som oftest i 40’erne. Har du dårligt selvværd? Dit selvværd er din følelse af din ret til at være i verden, og hvis den ikke er særlig stor, føler du dig sikkert heller ikke berettiget til at komme ind i den kvindelige verden. Din penis vil opføre sig i overensstemmelse med dette, og du vil opleve manglende rejsning eller impotens. Det kan også være, at du kommer for hurtigt, hvilket er det modsatte problem, men dog stadig et problem. Du kan komme begge ting til livs ved at søge efter årsagen. Det kan være dit selvværd, og hvis det er, skal du arbejde med at højne din selvtillid. Det kan også være at du har for hyppig udløsning?

For hyppig udløsning

Hvis du kan atteste til, at du lider af for hyppig udløsning, så er der en helt bestemt ting, du kan gøre. Der er flere måder hvorpå du kan arbejde med dette, og det er en god idé at søge professionel hjælp til at få ændret nogle af de negative tankemønstre, som vil hjemsøge dig næste gang du er i en seksuel akt. Noget, som du hurtigt selv kan prøve er, at holde dig fra at komme i 7 dage. I disse dage vil din seksuelle energi opbygges i din krop igen og dette vil give dig energi i kroppen men også træne dig i at holde længere. Går du igennem sorg? Hvis du mister en kæreste, som du virkelig elskede og du virkelig bare er ked af det, så kan det også resultere i impotens. Vitalunit fortæller, at det simpelthen skyldes, at man har knyttet sig så meget til den pågældende person, at ens seksualitet er blevet ‘koblet op’ på vedkommende. Der er altså ikke noget forkert i dette, fordi grunden er, at din connection med denne person har gjort, at du nu ikke rigtig føler dig seksuel. Dette kommer tilbage til dig.

Læs mere på bloggen her.