Hej alle sammen! Det er super dejligt, at I i dag er kommet herind forbi. Jeg sætter altid pris på, når I bruger tid på min blog. I dag skal vi tale om miljøbevidsthed bl.a. omkring skovrejsning og skove. Læs med om dette emne.

Skovrejsning: hvad er det?

Jeg har lagt dette indlæg ind under sundhed, selvom det ikke handler om kroppen. Det skal handle om naturens sundhed og miljøbevidsthed. Skovrejsning betyder, at man planter skov. Det kan man gøre af mange forskellige årsager. Der er en god grund til det, for når man planter træer, så gør man noget rigtig godt for miljøet. Træer og planter skaber ilt til andre planter og til os mennesker. Derfor er det også super ærgeligt, når skove brænder, og når man ser hvor mange træer vi selv fælder blot for at bygge huse. Jeg er vild med konceptet omkring at plante et træ hver gang der fældes et. Dvs. at hvis man fælder 100 træer i forbindelse med nybyg af huse, så planter man 100 træer rundt om husene, så der kommer ny ilt igen. Man planter andre planter og blomster. Jeg vil i dag fortælle jer om en skovrejser, som synes det er lige så spændende at plante skov i dag, som han synes for 30 år siden. Læs med nedenfor og hør meget mere omkring det.

Mere ilt, mere miljøbevidsthed

Det er virkelig vigtigt, at vi mennesker passer på kloden. Altså jorden skal nok overleve, men det kommer vi mennesker ikke til, hvis vi ikke tænker os om. Skovrejsning er et skridt i den rigtige retning. Træer og natur indbyder tilmed til dejlige gåture i naturen, hvor man kan nyde samværet med familie og venner, man kan holde picnic, cykle en tur, lægge og kigge op i himlen. Skovrejsning er ikke svært, så hvis du gerne vil prøve det af, så synes jeg virkelig, at du skal tage fat i skovrejseren. Du kan kontakte den virksomhed, som jeg linkede til længere oppe. Dog kan du også blot gå i din lokale butik og købe et træ eller frø til planter og blomster. Alt er godt. Godt for ilt, godt for bier, fugle, hele systemet. Jeg håber, at I har fået mod på at plante løs alle sammen. Jeg er ihvertfald i fuld gang på min altan, og lidt har jo også godt. Ha’ en rigtig dejlig mandag alle sammen.

Læs mere her under sundhed.