København byder på mange restauranter, caféer og sushi steder. Det kan være en jungle at finde rundt i hvilke der er gode. Derfor deler vi her på bloggen 3 gode sushi steder i København med jer. Der lidt til enhver smag og pengepung. Vi deler nemlig både den budgetvenlige sushi, som er god til prisen, den mere ekslusive og dyre sushi oplevelse og en ‘all you can eat’ oplevelse.

Izumi Sushi – all you can eat

Izumi byder på et hav af lækker sushi. Den er placeret tre steder i København fordelt på Østerbro,Vesterbro og Charlottenlund. De kører et koncept med sushi ad libitum, hvor du kan spise dig mæt for 198 kr. mandag-torsdag og 218 kr. fredag-søndag. Det fungerer sådan at man bestiller forskellige ting fra menukortet, som bliver serveret for en. Man kan bestille igen og igen. Deres eneste regel er at der ikke må efterlades med end 3 stykker sushi pr bord, for at undgå madspild. Sushien på Izumi er rigtig lækker, og der er meget at vælge imellem.

Sticks’n’sushi – den eksklusive

Sticks’n’sushi er næsten selvskrevet til gode sushi steder i København. Har du ikke været der før, er du måske i tvivl om, om det er så godt som hypen siger. Stedet er klart til den dyre side, men der er lagt stor vægt på både æstetik og kvalitet. Stedet er især kendt for deres sticks og med god grund. De er nemlig virkelig lækre, og skal helt sikkert prøves, hvis du besøger Sticks’n’sushi.

Sushimania – den økonomiske

Sushimania er placeret flere steder i København og resten af landet, og er mere budgetvenlig, men hører alligevel til de gode sushi steder i København. Der er ikke gjort en masse ud af indretningen. De fleste Sushimania er små og kun indrettet til at få mennesker kan sidde og spise der. Det byder ikke på de hyggeligste rammer, men stederne er lyse og nye, og sushien er god! Jeg vil klart anbefale at mikse en gang sushi og tage med som take-away. Deres sushi er delt op i 4 farvegrupper, som hver repræsenterer en prisgruppe rangerende fra 12 kr. for 2 stk til 27 kr. for 2 stk.