Er dit hår blevet tyndere i toppen, og er du godt ked af den manglende hårpragt? Så frygt ej. Du kan nemlig nemt, hurtigt og smertefrit få gjort noget ved det. Behandling af hårtab behøver ikke være en lang og smertefuld proces. Hårklinikken i København udfører hårtransplantation og hjælper dig i forhold til behandling af hårtab, kløe i hovedbunden og andre gener forbundet med hårtab.

Specialtilpasset behandling af hårtab

Hårklinikken har udviklet sin egen hårekstrakt, som specialtilpasses hver enkelt klient på klinikken. Ekstrakten anvendes på de områder af hovedbunden, som tynder ud. Både mænd og kvinder kan lide af hårtab, så både behandling af hårtab og hårtransplantation er for både mænd og kvinder. Du kan i specifikke tidsrum kontakte Hårklinikken i København, for en gratis telefon konsultation, hvis du f.ek.s overvejer en hårtransplantation, og har spørgsmål hertil.

Hårtransplantion – sådan foregår det

Selvom du ved en hårtransplantation, både skal have fjernet hår ét sted på hovedet og have det sat på et andet sted, så kan du overstå operationen på en halv dags tid, endda med tid til frokost imellem behandlingerne. Inde på hårklinikkens hjemmeside, kan du finde et par små videoer med klienter, som har fået foretaget en hårtransplantation.

Her fortæller de om processen og resultatet. Jeg vil helt bestemt anbefale dig at se dem, hvis du overvejer hvilken som helst form for behandling af hårtab. Der er også en kort video med skuespiller og sanger Joachim Knop. Her kommer du helt tæt på, under hans operation, du hører hans fortælling om sin hårtransplantation og grundlag for det.

Også klinik i Århus

Hårklinikken er centralt placeret i København, men har også klinikker i Århus, New York, LA, Tyskland og Dubai bare for at nævne nogle af stederne. Den er drevet af stifter og ledende forsker Lars Skjøth, og den græske læge Dr. Georgios Zontos, som specialiserer sig i hårtransplantationer. Hvad enten du lider af kløe i hovedbunden eller har behov for en behandling af hårtab, så er Hårklinikken besøget værd!