Textilringen har noget, der hedder Gardinbusser. Det er busser, som er pakket med inspiration, vareprøver og aller vigtigst en ekspert. Du kan bestille en gratis og uforpligtende Gardinbus til din bolig, hvis du står og mangler gardiner, solafskærmning eller måske persienner. Læs med på bloggen i dag og lær meget mere!

Gratis besøg af Textilringens Gardinbusser

Gardinbusserne kører rundt i hele Danmark, så du skal ikke være bange for, at du ikke kan få et ekspertbesøg i netop din by. På Textilringens hjemmeside kan du bestille et uforpligtende og gratis besøg af en af deres eksperter. Textilringens eksperter er blandt nogle af de dygtigste på markedet i Danmark. De dygtiggøre sig hele tiden med kurser, messer, ved at spare med hinanden, besøge deres producenter og kigge ud mod andre virksomheder i branchen. Du kan derfor altid være sikker på god service og den bedste rådgivning. På Textilringens hjemmeside kan du også se billeder af alle deres eksperter, som du kan få besøg af. På den måde er det også en super tryg service, som de tilbyder. Du kan også let føle dig tryg ved faktisk at blive forelsket i deres produkter, for de giver 2 års garanti på dit køb (husk at gemme din kvittering).

Kvalitet er nøgleordet hos Textilringen

Du kan altid regne med god kvalitet hos Textilringen, og det siger netop også derfor, at de let og enkelt kn tilbyde de 2 års garanti. De ved nemlig, at deres kvalitet er i top. Men hvilke kvalitetsfyldte produkter kan du så kigge på når en af Textilringens Gardinbusser kommer forbi dig? På deres hjemmeside kan du faktisk smukigge på alle produkterne, som går over hele 14 kategorier. Der er alt lige fra almindelige gardiner, persienner og solafskærmning til insektnet, markiser og udvendige screens. Gardinbussens ekspert kan med lethed anbefale den bedste løsning til netop dit hus, når du kan vise dem jeres omgivelser. I kan også gennemgå inspirationsbilleder og jeres drømme, så eksperten har en bedre idé om, hvad I præcis ønsker jer. Herefter er det bare med at bestille produkterne, som Textilringen kan sørge for opsætningen af. De har også en service, hvor de kan komme og hente dine gardiner, som de herefter sender til rens, og tilsidst kommer hjem til dig og sætter op igen. Har du nogensinde fået så god service?

Du kan også læse mere her og blive klogere på, hvorfor disser Gardinbusser gør dit gardinvalg meget nemmere.