Den første weekend i oktober byder på fristelser for enhver type, der ønsker at gøre et godt køb. Uanset om du er ude efter designerklæder fra danske Wood Wood, rå smykker fra Maria Black eller det gode, unikke loppemarkedfund.


Et miks mellem street og hi-end mode til moderate priser

 

Danske Wood Wood holder traditionen tro lagersalg i Carlsberg Byen denne weekend. Her vil mænd såvel som kvinder have mulighed for at købe af tidligere kollektioner til kun en flig af originalprisen. Wood Wood-lagersalget på Vesterbro har ry for at være ganske velbesøgt, og der plejer at være rig mulighed for at gøre et godt kup – også somme tider på tøj fra andre mærker end Wood Woods eget.

 

Hvor?
Matrix Hallen ved Carlsberg, 1799 Kbh. V.

Hvornår? 
Den 2. til 4. oktober fra kl. 11-18.

 

Rå, minimalistiske smykker fra Maria Black

 

Hvis du har et ømt punkt for Maria Blacks karakteristiske, cool kvindesmykker, må du absolut ikke tøve med at slå et smut forbi Lille Strandstræde i løbet af weekenden. Her holder den dygtige, danske smykkedesigner nemlig kollektionssalg med besvarelser på 50 til 80% af detailprisen.

Kollektionssalget byder primært på massevis af kollektionsprøver, mens udvalgte lagervarer også vil være at finde.

De fleste lager- og kollektionssalg plejer at være “cash only”, men her har du også mulighed for at betale med dankort.

 

Hvor?
Lille Strandstræde 14D, Kbh. K. 

Hvornår?
Den 2. oktober fra kl. 14-19.
Den 3. oktober fra kl. 11-16. 

 

Loppemarked i den smukke Absalons Kirke

 

Hvis ikke designertøj og smykker er noget, der trækker, kan det være, at håbet om det gode fund hiver dig en tur i kirken på søndag. Denne kirkesøndag er det nemlig ikke gudstjeneste, nadver og fællessang, der er på programmet, men i stedet vil kirkens to etager være fyldt med 40 forskellige loppestande.

Hvis du ikke har noget for på søndag, vil jeg anbefale, at du kigger forbi – om ikke andet bare for at opleve den smukke atmosfære, der omgiver kirken på Sønder Boulevard. Hvis ikke det er nok, så vil der også være mulighed for at købe noget billigt mad og drikke, mens du browser de mange forskellige boder.

 

Hvor?
Sønder Boulevard 73, 1720 Kbh. V. 

Hvornår?
Den 4. oktober fra kl. 10 til 17.