Kender du dét, når maven rumler derudad, klokken har for længst slået 12.00, og du kan langt om længe se frem til at få energidepoterne fyldt op med en lækker og nærende frokost? Muligvis ikke. En god frokostordning hænger bestemt ikke på træerne, og mange af os bliver dagligt skuffede, når vi betragter den dødssyge frokostmenu, der er omtrent den samme uge for uge.

 

Er du én af de mange utilfredse frokostgæster?

 

Til gengæld findes der et utal af firmaer, der alle hævder, at de kan levere den bedste frokostordning i miles omkreds. Men. Det er nu ret sjældent, at jeg er vidne til positive udtalelser, når det gælder frokostordninger på arbejdspladser – og jeg har tidligere været én af de mange utilfredse frokostgæster.

Det er derfor fuld af begejstring, at jeg langt om længe kan gå glad til og fra frokost. Min arbejdsplads har nemlig indgået en frokostordning med Nordic Catering, der er i topklasse!

 

Gå glad til og fra frokost

 

Nu ser jeg rent faktisk frem til en frokostbuffet, der både er appetitvækkende, kreativ og varierende. Det kan muligvis lyde lidt som en kliché, men en god og nærende frokost har en afgørende betydning for vores præstation på arbejdet. Med andre ord kan en dårlig frokost betyde ringe produktivitet og koncentrationsbesvær. Derfor bør en god frokost bestemt ikke undervurderes!

 

Nordic Catering: Slut med en grå og trist frokostordning

 

Her er endelig en frokostordning, som jeg stærkt kan anbefale! Se selv her hvad jeg har i vente denne uge til frokost. Lækkert ikke?

Efter lidt grundigere research på firmaet kan jeg se, at Nordic Catering har 11 års erfaring på bagen. De er tilmed et af de mest populære cateringfirmaer i København. De bringer maden lige til døren, og virksomheder får tilmed en gratis prøveuge.

Spred den gode nyhed til din arbejdsplads – hvis du, ligesom jeg, ønsker, at det skal være slut med en grå og trist frokostordning!