Hej alle sammen! I dag skal vi tale om fedtsugning af hals, som der er rigtig mange der får foretaget her i Danmark og faktisk i verden over. Det er ikke farligt, og det tager heller ikke særlig lang tid. Læs med i dag og lær alt om det. 

Fedtsugning af hals hos dygtig kirurg

Det er helt almindeligt, at det er forskelligt fra menneske til menneske, hvor mange fedtceller man har. Det er også helt forskelligt, hvor de er placeret i kroppen. Det kan altså være, at du har overskud af fedtceller på din kæbelinjen og på halsen, så er der nogen, der har ekstra fedt på maven eller overarmene, nogen som har det på lårene og så videre. Men hvis du bare har prøvet ALT for at tabe det ekstra fedt, så kan det være, at det er tid til at overveje en fedtsugning af hals eller andet sted på kroppen. Det skal lige siges, at en skrå hageprofil også kan skyldes et lavtsiddende tungeben, og dette kan ikke bare løses med en fedtsugning. Men hvordan foregår det så? Det synes jeg lige, at vi skal tale om. Før du kommer til din fedtsugning, så skal du til en forundersøgelse. Lad os tale mere om det nedenfor.

Hvad sker der til en forundersøgelse?

Det er en god idé at tage en god ven, søster, bror, mor eller far med til forundersøgelsen. Dette er for at skabe tryghed, men også for, at du kan huske alt, hvad du bliver fortalt. Du kan sagtens gøre det selv, men det er da dejligt med støtte. Til forundersøgelsen af din fedtsugning af hals, kæbe, mave, arme eller andet, der tager lægen billeder og markerer på billederne, hvor fedtsugningen foretages. Det er her, at I taler om dine ønsker, om hvad der er muligt, og hvad der kommer til at foregå til operationen eller fedtsugningen. Det er slet ikke en kompliceret operation, og den går super hurtigt. Du oplever kun at have to små snit i hver side af kæben (hvis du skal have en fedtsugning af hals), som skal hele efterfølgende. Du får et bind på, som skal hjælpe med dette. Men du bør faktisk ikke have nogle ar efterfølgende, som du nu skal være ked af. Så fedtet er væk, og man kan slet ikke se, at du er blevet opereret.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.