Når du hører ordet “eventbureau”, tænker du måske på lidt-for-smarte fyre i lidt-for-farverigt tøj med drinks, der matcher begge dele?

Forståeligt.

Der er mange af den slags bureauer, der – populært sagt – er lige lovligt “hurtige”.

Men det gælder bestemt ikke dem alle!

Eventbureauer kan være meget mere end fest og farver

De professionelle, etablerede eventbureauer i Danmark kan tage paraplyen ud af drinken og planlægge, styre og eksekvere events, der ikke nødvendigvis behøver at gå op i bling og blinkesko.

Eksempelvis specialiserer et af Danmarks største eventbureauer, Nordic Event, sig i ‘corporate events’. Du ved, den slags events hvor størstedelen af herrerne er iført lyseblå skjorte og en skarp, sort blazer frisk fra rens.

Corporate events‘ kan eksempelvis dække over større konferencer eller møder, der går ud over det sædvanlige.

Professionel afvikling ned til mindste detalje

Hvor typiske sociale fester af mange måles ud fra barens menukort og anlæggets volume, er ‘corporate events’ af en anden størrelse.

Her handler det i høj grad om, at der mere end noget andet skal være styr på tingene. På den måde kan du (værten)  fokusere på mødets eller konferencens/seminarets indhold, velvidende at alt fra lokation og faciliteteter til mad og udstyr er i højeste klasse.

Skræddersyet event fra A til Z eller en kreativ sparringspartner?

Hvis du benytter et eventbureau som Nordic Event, der er et full-service eventbureau, kan du overlade alt fra det praktiske til det kreative til specialister, der har et trecifret antal events under bæltet.

Du kan også selv tage styringen og bruge bureauet som sparringspartner, der foruden gode idéer kan supplere med forslag til lokationer, smarte tilmeldingssystemer og meget mere.

Uanset hvad, så håber jeg, at dine tanker tager flyveren hjem fra Ibiza næste gang, du hører ordet “eventbureau” – eller om ikke andet så lige mellemlander i en konferencesal fyldt med lyseblå skjorter.