Fotograf Ib Westersø har specialiseret sig i boudoir, der på kunstnerisk vis hylder den nøgne kvindekrop. Det er ikke længe siden, at boudoirfotograferinger var et ukendt fænomen i Danmark, men flere og flere danske kvinder er hoppet med på bølgen fra USA. Måske er det noget for dig?

 

Thriges gamle motorfabrik

 

Fotostudiet består af Thriges gamle motorfabrik – også kaldt Thrigerfirkanten, og her mødes du af en kreativ atmosfære, der emmer af historie og charme. Du finder studiet centralt i Odense, men Westersø kører rundt i hele landet til alverdens forskellige fotoopgaver.

 

Vandt bronze til DFFs billedkonkurrence

 

DFF er den danske fagorganisation og står for Dansk Fotografisk Forening. Ib Westersø indtog tredjepladsen til DFFs billedkonkurrence med temaet “lys”. Westersø har desuden 25 præmierede billeder i nationale- og internationale fotokonkurrencer, som du kan læse mere om her.

 

Boudoir er godt for sjælen

 

Det er godt for sjælen, at få en god og livsbekræftende fotografering – uanset om formålet med billederne er noget til væggen, til kæresten, eller det er fordi, at du blot ønsker en god oplevelse. Gå på opdagelse i Boudoirgalleriet og bliv klogere på din personlig stil.