I 2011 fik Københavnerne vel nok verdens første grødbar på Jægersborggade på Nørrebro. Konceptet var fra starten simpelt og visionært: GRØD ville redefinere begrebet om grød og vise verden, at grød kan være meget mere end en lunken havregryn, der typisk bifaldes for sin sundhed rettere end sin smag.

 

Grød om dagen – hiphop om aftenen

 

Siden åbningen på Nørrebro er det gået stærkt, og GRØD har udvidet med en butik i Torvehallerne og senest på Guldbergsgade.

Netop grødbaren på Guldbergsgade er omdrejningspunktet for det nye hip hop-koncept “GRØD & BAR”, der afvikles hver torsdag, fredag og lørdag fra 18-24. Hvis grødbaren på Nørrebro ikke er verdens første, vil jeg æde min gamle hat på, at GRØD & BAR er verdens første bar, der bygger på hip hop, bryg og grød.

 

Originalt koncept

 

Mens der fortsat vil blive solgt grød i alle afskygninger i dagtimerne, står torsdag, fredag og lørdag aften i hiphop-håndtegnenes tegn. Her bliver lyset dæmpet, grøden bliver skiftet ud med Hancock-øl (og Sports Cola!) samt blandt andet Grøds egen vodka- havtorndrink.

GRØD & BAR bliver ikke stedet, du fester til den lyse morgen, da åbningstiderne for konceptet hedder 18-24. Men med sine hyggelige lokaler bliver GRØD & BAR til gengæld stedet, du går hen, hvis du vil nyde en god øl eller drink og vippe hovedet til lækre hip hop-vibes.