Hej alle sammen! I dag her på bloggen skal vi tale om Dickies 874, som er et mega sejt tøjbrand, hvis du spørger mig. Kender du til dette brand? Jeg gjorde ikke før sidste år. Så hvis du ikke gør, så gør dig selv den tjeneste at læse med i dag. 

Dickies 874: hør mere om dette på bloggen i dag

Det brand, som jeg i dag vil tale om er mega sejt. Jeg er virkelig blevet vild med dem. Det kommer fra USA, så det er altså ikke et dansk brand. Det hedder Dickies 874, og de er kendt for to ting: sin gode kvalitet og noget, man kan arbejde i og blive beskidt i, men også som noget, der er blevet kult for skatere og streetpersoner. De er tilmed et inkluderende brand. Deres kunder er meget loyale, så det har skabt et stærkt brand. De er blevet loyale, fordi det for det første er et brand med en lang historie. Men det er også et brand som lytter. Og det kan betale sig! Dickies 874 er blevet kendt for god kvalitet og gode priser. De har dog konstant udviklet sig og er nu ud over arbejderklassen også kendt i miljøet for Skatere, Custom Culture folks, Rockabillies og streetwear-elskere. De har adopteret Dickies og viderefører tøjets attitude og stil. På den måde er Dickies også blevet meget mere end blot et tøjmærke i dag.

Dette er et brand man skal holde øje med

Jeg er ret vild med at opdage nye brands. Jeg går mega meget op i mode, og det kan I jo læse meget mere om i alle de andre indlæg, som jeg har skrevet her i mode-kategorien her på bloggen. Derfor er det også fedt, at jeg i dag kan fortælle jer om dette brand Dickies 874. Nogle, som jeg er virkelig vilde med. De har flere forskellige kollektioner. Blandt andet kan man kigge på kollektionen Heritage Collection og skaternes egen; 67 Collection, som brandet er udkommet med. Det er sådan de fornyer sig hele tiden. De lytter til deres kunder og udkommer med styles, som de efterspørger. Der er virkelig meget tøj fra den kollektion, som jeg godt kunne tænke mig. Lad mig vide nedenfor, hvad I ville købe, hvis I bare kunne købe lige hvad I ville på deres hjemmeside. Jeg har linket til dem længere oppe. Tak fordi I læste med og ha’ en dejlig aften!

Læs også meget mere lige her.